Alumnipäivä 2023

Toivotamme kaikki kasvattimme sekä henkilökunnan ja opiskelijat tervetulleeksi vuoden tärkeimpään, keväiseen alumnikohtaamiseen 12.5.2023 kampukselle.
Kuvassa yksityiskohta portaikosta vihreää seinää vasten.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaan kampus, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1

Lisää tapahtuma kalenteriin

Vuoden tärkein alumnitapahtuma tuo yhteen yliopistomme eri tiedekunnista valmistuneet kotiyliopistoon tiede- ja koulutusteemojen äärelle. Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja, pientä tarjoilua, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa muiden alumnien ja yliopistoyhteisön kesken. Tilaisuus alkaa klo 15.00 yhteisellä ohjelmaosuudella Linnanmaan kampuksella, jonka jälkeen n. klo 17.00 alkaen vuorossa yhdessäoloa ja ajankohtaisia kuulumisia tiedekuntien omissa tapahtumissa Linnanmaalla ja Kontinkankaalla.

Tilaisuuteen on ollut ennakkoilmoittautuminen, joka on päättynyt 2.5.2023.

Ohjelma

15.00 Linnanmaan kampus, keskusaulan ympäristö ja ravintola Napa, vanha "Alakuppila"

 • Musiikkia, sekakuoro Cassiopeia
 • Tervetulosanat ja tervetulomalja, Tapio Koivu, koulutusrehtori
 • Musiikkia sekakuoro Cassiopeialta sekä samalla kahvittelua
 • Alumnipaneelikeskustelu - Rohkeudella ja intohimolla. Alumnit keskustelevat juontajan johdolla urastaan ja opinnoistaan.
 • Panelistit:
  • Professori ja dosentti Sakari Orava, lääketiede, ortopedi ja urheilukirurgi
  • Paula Kouri, arkkitehtuuri, perustajajäsen, suunnittelija ja arkkitehti, Yozen Design
  • Silja Hylkinen, kemia, panimomestari Olvi oyj
  • Pekka Pulkkinen, rakennustekniikka, johtava asiantuntija WSP Finland Oy, siltarakentaminen
  • Pertti Korhonen, sähkötekniikka, yritysjohtaja, toimitusjohtaja Fintraffic

n. 17.00 alkaen siirtyminen tiedekuntien tilaisuuksiin Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla

 • Ajankohtaisia kuulumisia tutkimuksesta ja opetuksesta sekä henkilökuntaa ja muita alumneja tavattavissa omissa tiedekunnissa Linnanmaalla ja Kontinkankaalla
  (yhteiskuljetus Linnanmaalta Kontinkankaalle lääketieteellisen tiedekunnan kyytiä tarvitseville alumneille, osoite: Aapistie 7A)

18.30 Tilaisuus kampuksilla päättyy (yhteiskuljetus takaisin Kontinkankaalta Linnanmaalle)

Tilaisuuden ja alumnipaneelin juontaa alumnimme, viestijä ja tuottaja Juho Karjalainen.

Pukukoodi: smart casual

Tiedekuntiin jakautuminen

Yhteisen ohjelmaosuuden jälkeen n. klo 17.00 alkaen jakaannutaan omiin tiedekuntiin kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia opetuksesta ja tutkimuksesta, tapaamaan tiedekunnan henkilökuntaa ja muita alumneja. Tiedekuntiin jakautuminen tapahtuu ohjattuna ravintola Napan lavalta käsin n. klo 17.00 alkaen. Otathan huomioon, että vuosien aikana oma tutkinto-ohjelmasi on saattanut muuttua eri tiedekuntaan. Varmista tutkinto-ohjelmasi nykyinen tiedekunta infotiskiltä oman tiedekunnan tarraa ottaessasi.

Tutustu Oulun yliopistoon ja tiedekuntiin.

Saapuminen kampukselle

Linnanmaan kampus: keskusaulan ympäristö ravintola Napa, Cafe Hub ja Juvenes.

Lähin sisäänkäynti 2 T ovi, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, Linnanmaan kampus

Osalla Linnanmaan kampuksen parkkipaikoista pysäköintiaikaa on rajoitettu ja osa on maksullisia, mutta klo 14 lähtien voi pysäköidä mille tahansa merkitylle parkkipaikalle maksuttomasti. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet 2T ovea sijaitsevat P1 ja P2 parkkipaikoilla. Huomioithan, että jos saavut ennen klo 14, parkkipaikoilla on vielä pysäköinninvalvonta voimassa.

Mikäli saavut joukkoliikenteellä Linnanmaalle, Linnanmaan pääsisäänkäynnin 2T luona oleva bussipysäkki on nimeltään Yliopisto. Katso aikataulut Oulun joukkoliikenteen sivuilta.

Mikäli olet lääketieteellisen tiedekunnan alumni ja siirryt Linnanmaalta Kontinkankaalle yhteisen ohjelman jälkeen etkä osallistu yhteiskuljetukseen, osoite lääketieteelliseen tiedekuntaan on osoitteessa Aapistie 7A. Aapistiellä on jonkin verran rajoitettuja pysköintipaikkoja. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy Aapistie 3:ssa Dentopolis hammashoitolan parkkipaikoilla.

Lisätietoja tapahtumasta: Alumnikoordinaattori Riitta Arffman, alumni(at)oulu.fi, +358 504706262

Viimeksi päivitetty: 11.5.2023