ECM2022-konferenssi 23.-25. kesäkuuta Kööpenhaminassa

Kansainvälinen ECM2022-konferenssi (International Extracellular Matrix Pharmacology Congress) kokoaa asiantuntijat tulevana kesänä Kööpenhaminaan keskustelemaan solunulkoiseen matriisiin ja kroonisiin sairauksiin liittyvistä teemoista.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Copenhagen

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

ECM2022-konferenssin tavoitteena on keskittyä uusien solunulkoiseen matriisiin kohdistuvien lääkkeiden kehittämiseen ja parantaa ymmärrystämme kroonisissa sairauksissa tapahtuvista solunulkoisen matriisin muutoksista.

Solunulkoisen matriisin muutokset ovat yhteinen nimittäjä useimmissa kroonisissa sairauksissa. Muutokset eivät ole pelkästään seurausta sairauksista vaan myös merkittävässä roolissa sairauksien kehittymisessä. ECM2022-konferenssi mahdollistaa alan asiantuntijoille tautialojen rajat ylittävän keskustelun, jakamisen ja oppimisen, mikä on välttämätöntä potilaille ja tulevalle lääkekehitykselle. Konferenssi auttaa lisäämään ymmärrystä solunulkoisen matriisin roolista kroonisissa sairauksissa sekä nopeuttamaan solunulkoiseen matriisiin kohdistuvien lääkkeiden kehitystä.

ECM2022 kokoaa kansainväliset asiantuntijat yhteen keskustelemaan solunulkoiseen matriisiin ja kroonisiin sairauksiin liittyvistä teemoista Kööpenhaminaan 23.-25. kesäkuuta vuonna 2022.

Perehdy tarkemmin konferenssin ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.

Viimeksi päivitetty: 27.4.2022