Elokuvakerho Linnanmaalla

Tule mukaan katsomaan elokuvia! Elokuvakerho kokoontuu Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella katsomaan yhdessä elokuvia ja keskustelemaan niistä rennolla mielellä.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaa

Sijainti

Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kerho on maksuton ja kaikille avoin. Jokaisella tapaamiskerralla katsotaan yksi elokuva, minkä jälkeen on aikaa jutella vapaamuotoisesti elokuvan herättämistä ajatuksista. Elokuvat katsotaan niiden alkuperäiskielellä ja englanninkielisillä tekstityksillä.

Kerho kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 24.4., jolloin esitysvuorossa on Alien – kahdeksas matkustaja (Ridley Scott, 1979).

Alien – kahdeksas matkustaja on tieteiskauhuelokuva vuodelta 1979 ja Alien-elokuvasarjan ensimmäinen osa. Elokuvan tarina sijoittuu vuoteen 2122, jolloin tähtienvälisen kuljetusaluksen, Nostromon, keskustietokone vastaanottaa hätäsignaaliin paluumatkallaan maahan ja herättää seitsemän henkisen miehistönsä. Alus suuntaa kohti läheistä planeettaa ja osa miehistöstä lähtee selvittämään signaalin lähdettä.

Elokuvakerho on opiskelijavetoinen, maksuton ja rahoitettu sisäisellä Talent Boost -rahoituksella. Kerhoon toivotaan monimuotoista osallistujajoukkoa, ja sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita mukaan! Tarjolla on myös pientä purtavaa!

Lisätietoja kerhon toiminnasta, ilmoittautumisesta ja aikatauluista täältä.

Kysymykset: talentboost@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 19.4.2024