Hakkeroi luovuutesi tunnissa -työpaja - Hyvinvointiviikko 2023

Tule luomaan itsellesi uusi luova tapa osana hyvinvointiviikon Hakkeroi luovuutesi tunnissa -työpajaa!

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tellus Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Luovuudesta on hyötyä niin opiskeluissa, jokapäiväisessä elämässä, harrastuksissa kuin myös työelämässä. Luovuuden voidaan katsoa olevan synnynnäinen ominaisuus - tai hetkinen… Olikohan se sittenkään aivan niin?

Entä jos aivot ja luovuus ovatkin kuin lihas, jota harjoittelemalla voi oppia valjastamaan omaa luovuuttaan ja sitä kautta saada aikaan tuloksia?

Osana hyvinvointiviikkoa järjestettävässä Hakkeroi luovuutesi tunnissa -työpajassa parannat ymmärrystäsi omasta luovuudestasi sekä siitä, kuinka voit omalla toiminnallasi kehittää luovaa ajatteluasi. Työpajan aikana pääset tutustumaan muotoiluajatteluun (design thinking) sekä kehittämään sen avulla itsellesi luovan tavan sekä konkreettisen suunnitelman, jonka avulla voit opettaa aivojasi omaksumaan uuden tavan.

Ennakkoilmoittautumalla tiistaihin 21.11. mennessä oheisen linkin kautta varmistat paikkasi työpajassa, mutta mukaan otetaan myös ilman ennakkoilmoittautumista, jos vain tilaa riittää. 😊 Ilmoittauduthan mukaan vain yhteen sessioon.

Työpajat järjestetään keskiviikkona 22.11. Linnanmaan Telluksen tiloissa seuraavasti:

10-11 Aspire (suomeksi)
11-12 Aspire (englanniksi)
14-15 Horizon (suomeksi)
15-16 Horizon (englanniksi)

Tervetuloa mukaan! 😊

Työpajan toteuttaa tuotantotalouden väitöstutkija Nina Jackson, jonka tutkimus käsittelee luovuuden edistämistä osana innovaatio-opintoja.

Tutustu myös muuhun Hyvinvointiviikon ohjelmaan täällä.

Viimeksi päivitetty: 15.11.2023