Health AI Foorumi

Health AI Foorumit tarjoavat mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon. Toukokuussa teemana on ’Uudet teknologiat datan käsittelyssä ja koneoppimisessa yksityisyyden suojaamiseksi’.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Lisää tapahtuma kalenteriin

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Health AI Foorumit tarjoavat mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ja kehitysprojektien ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Health AI Foorumien teemat käsittelevät tekoälyä terveys- ja hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehityksessä sekä datapohjaisia liiketoimintamalleja. Toukokuun Health AI Foorumissa teemana on ’Uudet teknologiat datan käsittelyssä ja koneoppimisessa yksityisyyden suojaamiseksi’. Tapaaminen järjestetään osana OuluHealth-ekosysteemin toimenpiteitä, yhteistyössä Äly-TKI -hankkeen ja HYTKI-verkoston kanssa.

Aika: 25.5.2023 klo 08:30-10:00
Paikka: Teams

LIsätietoja ohjelmasta ja ilmoittautumiset tapahtumasivuilla

Centre for Health and Technology (LTK) on järjestämässä tilaisuutta.

Viimeksi päivitetty: 11.5.2023