Health AI Foorumi -tapahtumasarja

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Keväällä 2022 käynnistänyt tapaamisten sarja jatkuu nyt syksyllä tarjoten mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Tapaamisten sarja käynnistyy jälleen elokuussa, ja syyskauden tilaisuudet järjestetään 23.8., 27.9. ja 18.10. Marraskuussa pidetään syyskauden viimeinen tilaisuus, jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan hieman myöhemmin.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

BusinessAseman Telesali, Hallituskatu 36

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Syyskauden ensimmäisessä tapaamisessa kuullaan tekoälyn kehittämisestä AICCELERATE-hankkeen näkökulmasta, ja esitellään Suomen Akatemian rahoittama, syksyllä käynnistyvä tekoälyn regulaatiota käsittelevä hanke.

Aika: 23.8.2022 klo 08:15-10:00
Paikka: BusinessAsema, Telesali

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Health_AI_Foorumin_tapaaminen_3591

Ohjelma

8.15 Aamiainen ja tilaisuuden avaus

8.30 AICCELERATE – an adaptable AI-based toolset for a variety of clinical use cases; Timo Alalääkkölä, testaustoiminnan päällikkö, PPSHP/OYS

9.15 Tulevaisuuden tekoälyjärjestelmien sääntely, AI-REG – hanke; Karin Väyrynen, dosentti / yliopistonlehtori, Oulun yliopisto

9.30 Keskustelua ja vapaata verkostoitumista

10.00 Tilaisuuden päättyminen ja kutsu seuraavaan tilaisuuteen.

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Viimeksi päivitetty: 12.8.2022