Hyödynnä uutta patenttitietokantaa

Opi käyttämään PatSeer Explorer patenttitietokantaa osallistumalla etänä koulutukseen.
Patenttitietokanta.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

https://oulu.zoom.us/j/64609608351

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tiesitkö, että patentin sisältävät jopa 80 prosenttia teknisestä tiedosta, jota ei löydy muualta? Tietämys patenteista on tärkeä osa työelämätaitoja ja olennainen osa, kun suunnittelee yritystoiminnan aloittamista.

Oulun yliopisto on hankkinut käyttöoikeuden PatSeer-patenttitietokantaan. Se on tarkoitettu koko yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön. Pääsy edellyttää yliopiston sähköpostiosoitteen käyttöä. Käyttäjiä voi olla yhtä aikaa maksimissaan 10.

PatSeer Explorer-patenttitietokantaan pääset osoitteesta: https://oulu.patseer.com/Account/Login. Tietokantaa voit käyttää apunasi opiskelutehtävien tekoon tai kun suunnittelet oman yritystoiminnan aloittamista.

Tietokannassa on yli 136 miljoonaa patenttijulkaisua ja 200 miljoonaa tieteellistä julkaisua fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteiden, biolääketieteen yms. aloilta.

Vaikka ilmaisilla patenttitietokannoilla voi myös tehdä hakuja, tässä maksullisessa versiossa on useita etuja. Niitä ovat esimerkiksi: voit paremmin suodattaa hakutuloksia, voit tallentaa hakulauseita ja tuloksia sekä siirtää tulokset wordiin tai exceliin jatkokäyttöä varten.

Opi käyttämään PatSeer Explorer patenttitietokantaa osallistumalla etänä koulutukseen.

Milloin: 14.6. klo 12-13.30

Missä: Zoom (Osallistumislinkki: https://oulu.zoom.us/j/64609608351)

Kouluttaja: Päivi Pennanen, Merilkon Oy

Kenelle: Tutkijoille ja kaikille, jotka haluavat hakea tietoa patenttitietokannoista

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/AC6EBABC6D48C194

Lisätietoa: Maarit Jokela, University Innovation Centre

Viimeksi päivitetty: 31.5.2021