InnoAID-työpaja: Miten hyödynnät ja kehität verkostojasi yrityksesi liiketoiminnassa?

Tässä maksuttomassa työpajassa opit käytännössä, miten voit hyödyntää ja kehittää verkostojasi yrityksesi liiketoiminnassa. Päivän aikana opit verkostojen hyödyistä ja opit tunnistamaan yrityksellesi arvoa tuottavat verkostot.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tellus Stage, Linnanmaan kampus, Oulun yliopisto

Lisää tapahtuma kalenteriin

Koulutus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille henkilökuntineen, ja se on De Minimis-tuettua toimintaa (ilman De Minimis-tukea hinta on 350e/yritys). Koulutus soveltuu kaikkien toimialojen edustajille luovista aloista valmistavaan teollisuuteen. Työpajan aikana tarjotaan aamukahvit ja lounas.

PÄIVÄN RAKENNE1) Luento: Teemana verkostojen hyödyntäminen ja yhteiskehittäminen

2) Työpaja: Ideointia ja yhteiskehittämistä yrityksellesi käytännön menetelmin

3) Keskustelu: Kokemuksia verkostoista ja niiden rakentamisen haasteista ja ratkaisuistaOsallistujille tarjotaan hyödylliset ennakkomateriaalit, joiden avulla he voivat tutustua työpajan aiheisiin jo etukäteen.KOULUTTAJATTuotekehitysinnovaatioiden asiantuntija Lauri Repokari (Oulun yo) tiimeineen on vienyt läpi satoja yritysten rahoittamia kaupallisia ja akateemisia tuotekehitysprojekteja.Heikki Ailinpietillä (Oulu Startup Incubator) on pitkä ja laaja kokemus kansainvälisestä tuotekehitystyöstä ja verkostojen rakentamisesta.Jarkko Ruottisella (Oulu Startup Incubator) on kokemusta vaativien toimialojen johtamisen- ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä kansainvälisissä pk-yrityksissä.

ILMOITTAUTUMINENIlmoittaudu mukaan täältä.

Viimeksi päivitetty: 16.8.2022