InnoVisitor Matti Muhos: Uuden yrittäjyyden tilannekuva ja tutkijan havaintoja Pohjoismaista

InnoVisitor on Innovaatiokeskuksen verkostoitumistapahtuma tutkijoille. Mielenkiintoisia vieraita, uutta tietoa ja verkostoitumista ”tutkimuksesta innovaatioksi”-teeman tiimoilta. Tule kuulemaan, miten tutkimustuloksista voi synnyttää uutta liiketoimintaa. Mitä se voi tarkoittaa? Miten yritysten kanssa tehdään yhteistyötä?
Matti Muhos

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Innovaatiokeskuksen olohuone tai Teams

Lisää tapahtuma kalenteriin

14.12. pidettävässä InnoVisitorissa on vieraana kasvun johtamisen, uudistuvan liiketoiminnan ja digitalisaation professori Matti Muhos aiheella "Onko meillä valmiutta kasvuun? Uuden yrittäjyyden tilannekuva ja tutkijan havaintoja Pohjoismaista".

Puheenvuorossa Muhos avaa mm. Global Entrepreneurship Monitor -tutkimuksen havaintoja epäonnistumisen pelosta yrittämisen esteenä. Hän kysyy, mitä me Suomessa oikein pelkäämme? Lisäksi puheenvuorossa pohditaan pohjoismaisesta näkökulmasta muun muassa sitä, mistä islantilaisen startup-yrittäjän rohkeus saa käyttövoimansa ja mitä Islannista voisi oppia.

Tule paikan päälle Innovaatiokeskuksen olohuoneeseen (tarjolla pientä purtavaa!) tai osallistu etänä. Ei ennakkoilmoittautumista.


Lisätietoja:

Innovaatiokeskuksen löydät Linnanmaan kampuksen keskeltä ensimmäisestä kerroksesta R-oven läheltä. Katso sijainti kampuskartalta.

Teams-linkki InnoVisitorin etäosallistujia varten.

Viimeksi päivitetty: 4.12.2023