Kauppatieteilijän urapolut - Ekonomin arki

Ainejärjestö Finanssi ry:n ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun yhteinen Kauppatieteilijän urapolut järjestetään perjantaina 1.10. klo 14-16. Tapahtuman teemana on ekonomin arki. Vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna etänä.
Hyvin pukeutuneet hyväntuuliset ihmiset juttelemassa keskenään seminaarihuoneessa. Kuvan päällä teksti: Finanssin Etä-Kauppatieteilijän urapolut - Ekonomin arki 1.10. klo 14-16.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Verkkotapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriin

Yhteiskuntamme on ollut vallitsevan poikkeustilanteen kourissa pitkään. Tilanne alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja valon merkkejä on nähtävissä lähitulevaisuudessa. Paluu arkeen on siis koittamassa pian elämän jokaisella osa-alueella - myös työelämässä.

Tänä vuonna Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Finanssi ry:n yhteistyötapahtuma Kauppatieteilijän urapolut palaa perusasioiden äärelle ja alumnimme pääsevät kertomaan arjestaan ekonomina, sekä tietenkin opintopolustaan, joka johti heidät tähän päivään. Tapahtuma on paneelikeskustelu, jossa puhujat vastaavat teitä opiskelijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna etänä, joten paneelikeskustelua voi seurata vaikka omalta kotisohvalta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestissä. Panelistimme tullaan esittelemään tapahtuman Facebook-sivuilla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan tulevien päivien aikana ja se on auki tapahtumapäivään saakka. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää kysymyksiä, jotka haluat, että puhujiltamme kysytään.

Kysymyksiä voi lähettää 29.9. mennessä myös osoitteeseen alumni@finanssi.org.

Tapahtuma on maksuton.

MITÄ: Kauppatieteilijän urapolut - Ekonomin arki
MILLOIN: Perjantaina 1.10. kello 14.00-16.00
MISSÄ: Etänä (Osallistumislinkki lähetetään sähköpostiin)
ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropol.com/s/urapolut2021 Ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään saakka

Viimeksi päivitetty: 22.9.2021