Kestävyysstudio: Ruokahävikki kuriin – mutta miten?

YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin on kirjattu ruokajätteen määrän puolittaminen vuoteen 2030 mennessä, mutta miten tämä aiotaan saavuttaa? 
Oulun yliopiston pop-up-tila Rotuaarilla.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Online

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kestävyysstudio ottaa selvää ruokahävikistä ja ruokajätteen määrän vähentämisestä, kun haastateltavaksi tulee ruokahävikkiä Pohjois-Pohjanmaalla tutkinut Luonnonvarakeskuksen tutkija Sanna Hietala

Virtuaalilähetys Oulun yliopiston YouTube-kanavalla 29.3. klo 11.00. Tarvitset lähetyksen seuraamiseen vain nettiselaimen tai puhelimen YouTube-sovelluksen.

Tilaisuus on osa Oulun yliopiston pop-upin toimintaa.

Viimeksi päivitetty: 29.3.2021