Kirjaston tietoisku: SciFinder-n perusteet ja uudet ominaisuudet (suomeksi)

SciFinder-n sisältää kirjallisuus- ja patenttiviitteitä sekä tietoa kemiallisista yhdisteistä ja reaktioista. SciFinderin aihealueita ovat kemia eri sovellusalueineen, prosessi- ja ympäristötekniikka, materiaalitutkimus, biokemia, lääkekemia jne.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tiedekirjasto Pegasus PK247 & Zoom

Sijainti

Linnanmaa

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Kirjaston tietoisku: SciFinder-n perusteet ja uudet ominaisuudet torstaina 4.4. klo 13–14

Voit osallistua tietoiskuun paikan päällä Tiedekirjasto Pegasuksen luokassa PK247 tai etänä Zoomissa https://oulu.zoom.us/j/68827591061?pwd=dFVlUDIyYXk0S08vV1hXMjVzRHI0Zz09

Tietoiskussa keskitytään SciFinder-n hakuominaisuuksiin, kirjallisuusviitteiden hakuun sekä CAS Concepts ja CAS Lexicon -työkalujen hyödyntämiseen tiedonhaussa. Lisäksi opitaan hakemaan tietoa kemiallisista yhdisteistä ja reaktioista. Esittelijänä on CAS:n edustaja Veli-Pekka Hyttinen.

Oulun yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla on käyttöoikeus SciFinderiin. Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä henkilökohtaisesti. Anna rekisteröitymislomakkeella oulu.fi-loppuinen sähköpostiosoite. Linkki rekisteröitymiseen

Huom! Tämä tietoisku on suomenkielinen. Samansisältöinen englanninkielinen tietoisku torstaina 4.4. klo 14-15 (PK247+Zoom).

Viimeksi päivitetty: 25.3.2024