Luonnontieteiden Storytime: Suvi Saarnio

Storytime-tapahtumat esittelevät Oulun yliopiston alumnien uratarinoita tiedekunta kerrallaan. Marraskuun Storytimessa omasta urapolustaan kertoo luonnontieteellisestä tiedekunnasta valmistunut ja maantiedettä opiskellut Suvi Saarnio. Keskustelu lähetetään suorana Oulun yliopiston Instagram-tililtä @UniOulu torstaina 18. marraskuuta klo 15.00.
Storytime

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Instagram @UniOulu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Suvin opintoihin sisältyi maantieteen, biologian ja geologian kursseja sekä kahdeksan kenttäkurssia, joista kansainväliset Suvi suoritti Norjassa ja Grönlannissa. Suvi on tehnyt meriluonnon kartoituksia sekä uhanalaisten lajien ja luontotyyppien seurantaa jo vuodesta 2013 lähtien. Suvin vastuualueina on tässä toimenkuvassa ollut niin datan kerääminen kentällä, sen analysointi, raportointi ja tallennus. Hänen toimenkuvaansa on kuuluunut myös hanketoimintaan liittyviä työtehtäviä. Lisäksi Suvi on työurallaan tehnyt paljon työnkuvaan liittyvää viestintää ja suunnitellut sekä järjestänyt erilaisia seminaareja ja työpajoja.

Tässä haastattelussa kuulemme, miksi Suvi lähti opiskelemaan maantiedettä ja mikä häntä motivoi nykyisessä työssään. Saamme myös tietää, millaisia neuvoja ja vinkkejä hänellä on antaa nykyopiskelijoille. Tule kuulemaan, mitä alumnilla on kerrottavana työurastaan! Tapahtuma pidetään suomeksi.

Storytime-tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tapahtumat on suunniteltu opiskelijoille avuksi ja inspiraatioksi oman uran suunnitteluun.

Tulevia Storytime-tapahtumia:

Lääketieteen Storytime: Sanna Eteläinen, 9.12. klo 15

Viimeksi päivitetty: 10.11.2021