Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja 2. Uudistumisen työkalut 12.4. ja 18.4.

Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme muutoksen keinoihin ja yrityksen kestävämpään kehittämiseen muutoksessa. Kokonaisuus sisältää kaksi työpajapäivää. HUOMAA PÄIVÄMÄÄRÄT, sillä koulutuksia on jouduttu lykkäämään.
ihmisiä seminaaritilassa, edessä nainen puhuu

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Utajärven seurakuntasali, Pappilantie 2, 91600 Utajärvi.

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja on suunniteltu yritysten ja liiketoimintaa harjoittavien yhdistysten uudistumisen tueksi. Työpajat on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja siksi maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat yrityskehittäjät Heikki Ailinpieti ja Jarkko Ruottinen sekä Kari-Pekka Heikkinen Oulun yliopistolta. Työpajan
järjestää InnoAID-hanke. Lisätietoja osoitteesta info@osi.fi.

Työpajat räätälöidään osallistujien tarpeita vastaaviksi osallistujakohtaisten valmennusten avulla ja ne sopivat kaikkien toimialojen edustajille. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Työpajoihin kuuluu aamukahvit, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.

TYÖPAJA 2: Uudistumisen työkalut, 2 x 7h
Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme muutoksen keinoihin ja yrityksen kestävämpään kehittämiseen muutoksessa. Kokonaisuus sisältää kaksi työpajapäivää.

1. PÄIVÄ, Ke 12.4.2023 klo 9-16
Teet Sitran kehittämän Tulevaisuustaajuus-työpajan avulla tutkimusmatkan tulevaisuuden näkymiin. Tutustut myös toisten osallistujien erilaisiin tulevaisuusajatuksiin. Lisäät kykyäsi kuvitella erilaisia tulevaisuuksia ja toimia toivotun tulevaisuuden toteutumiseksi. Opit ennakointia ja kuinka soveltaa sitä käytäntöön oman liiketoimintasi kontekstissa. Opit myös käyttämään ennakointityökaluja, joiden avulla pystyt varautumaan ja sitä kautta lisäämään varmuutta liiketoimintasi tulevaisuuden hallintaan.

2. PÄIVÄ, Ti 18.4.2023 klo 9-16
Keskitymme erityisesti verkosto-osaamiseen: käsittelemme verkostojohtamista, verkostotyöskentelyä ja
verkoston arviointia. Kartoitat, kuvaat ja arvioit omaa verkostoasi. Havaintojen ja palautteen pohjalta
luomme verkostosi kehityssuunnitelman. Lisäksi käsittelemme asiakaskeskeistä yhteiskehittämistä
verkostossa ja sen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 9.4. mennessä tällä lomakkeella.

Mitä saat osallistuessasi työpajoihin?

  • Uusia tuote- ja palveluaihioita räätälöitynä sinun yrityksellesi tai liiketoimintaa harjoittavalle yhdistyksellesi.
  • Uusia mahdollisuuksia ja työkaluja palveluiden, tuotteiden sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Opit tutkailemaan tulevaisuuksien mahdollisuuksia sekä soveltamaan ennakoinnin työkaluja.
  • Saat hyödyllisia ennakkomateriaaleja ja itsenäisesti työstettäviä tehtäviä.

Työpajat järjestää Oulun yliopiston koordinoima InnoAID-hanke yhteistyössä Oulu Startup Incubator Oy:n kanssa. Työpajat ovat suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja näin siis maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat Heikki Ailinpieti (Oulu Startup Incubator Oy), Jarkko Ruottinen, (Oulu Startup Incubator Oy) ja Kari-Pekka Heikkinen (Oulun yliopisto). Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@osi.fi

De minimis -tuesta:

Työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin osallistuminen kuluttaa de minimis -tukea seuraavasti:

Yksittäinen lyhyt työpaja: 1500 € de minimis tukea, sis. 2 lähipäivää ja 3 päivää itsenäistä työskentelyä.

Useammat koulutukset kuluttavat de minimis -arvoa valitsemasi kombinaation mukaan, esim. 2 + 3 työpajat = 3000 € de minimis tukea.

Lisätietoa de minimis -tuesta: De Minimis-tuki on yrityksille myönnettävää maksutonta ja vähämerkityksellistä julkista tukea, jota säätelee EU:n komission asetus N:o 1407/2013. Tukea voivat hakea lähes kaikkien toimialojen yritykset.

Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/ohjeet-ehdot-ja-lomakkeet/tietoa-de-minimis--tuesta

Viimeksi päivitetty: 4.4.2023