Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja 3. Uudistuminen käytännössä 25.4. ja 3.5.2023

Tässä työpajakokonaisuudessa keskitymme tekemään muutosta käytännön kokeilujen kautta. Kokonaisuus sisältää kaksi työpajapäivää. HUOMAA PÄIVÄMÄÄRÄT, sillä koulutuksia on jouduttu kertaalleen lykkäämään.
kolme naista tekee ryhmätyötä neuvotteluhuoneessa

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Utajärven seurakuntasali, Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ota tulevaisuus haltuusi -työpajasarja on suunniteltu yritysten ja liiketoimintaa harjoittavien yhdistysten uudistumisen tueksi.

Työpajat on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja siksi maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat yrityskehittäjät Heikki Ailinpieti ja Jarkko Ruottinen sekä Kari-Pekka Heikkinen Oulun yliopistolta. Työpajan järjestää InnoAID-hanke. Lisätietoja osoitteesta info@osi.fi.

Työpajat räätälöidään osallistujien tarpeita vastaaviksi osallistujakohtaisten valmennusten avulla ja ne sopivat kaikkien toimialojen edustajille. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Työpajoihin kuuluu aamukahvit, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.

Uudistuminen käytännössä -työpajasarjan rakenne

1. PÄIVÄ, Ti 25.4.2023 klo 9-16
Kertausta aiempien työpajojen aiheista, mm. tuote- ja palvelukehittämisestä, ensituotteesta ja pilotoinnista. Osallistujat tuovat työpajaan mukanaan idean tai tuoteaihion, jota he kehittävät koko työpajakokonaisuuden ajan.

2. PÄIVÄ, Ke 3.5.2023 klo 9-16
Työpajapäivän teemana on tuoteaihioiden kehittäminen. Lisäksi opimme ja saamme työkaluja itsensä kehittämiseen ja johtamiseen, sekä muutoksen tekemiseen. Käsittelemme aiheita kuten muutosjohtaminen sekä muutoksen aiheuttamat haasteet ja epävarmuudet.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Mitä saat osallistuessasi työpajoihin?

  • Uusia tuote- ja palveluaihioita räätälöitynä sinun yrityksellesi tai liiketoimintaa harjoittavalle yhdistyksellesi.
  • Uusia mahdollisuuksia ja työkaluja palveluiden, tuotteiden sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Opit tutkailemaan tulevaisuuksien mahdollisuuksia sekä soveltamaan ennakoinnin työkaluja.
  • Saat hyödyllisia ennakkomateriaaleja ja itsenäisesti työstettäviä tehtäviä.

Työpajat järjestää Oulun yliopiston koordinoima InnoAID-hanke yhteistyössä Oulu Startup Incubator Oy:n kanssa. Työpajat ovat suunnattu Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yrityksille sekä liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille henkilökuntineen. Työpajat ovat de minimis -tuettua toimintaa ja näin siis maksuttomia osallistujille. Vetäjinä toimivat Heikki Ailinpieti (Oulu Startup Incubator Oy), Jarkko Ruottinen, (Oulu Startup Incubator Oy) ja Kari-Pekka Heikkinen (Oulun yliopisto). Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@osi.fi

De minimis -tuesta:

Työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin osallistuminen kuluttaa de minimis -tukea seuraavasti:

Yksittäinen lyhyt työpaja: 1500 € de minimis tukea, sis. 2 lähipäivää ja 3 päivää itsenäistä työskentelyä.

Useammat koulutukset kuluttavat de minimis -arvoa valitsemasi kombinaation mukaan, esim. 2 + 3 työpajat = 3000 € de minimis tukea.

Lisätietoa de minimis -tuesta: De Minimis-tuki on yrityksille myönnettävää maksutonta ja vähämerkityksellistä julkista tukea, jota säätelee EU:n komission asetus N:o 1407/2013. Tukea voivat hakea lähes kaikkien toimialojen yritykset.

Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoi…

Viimeksi päivitetty: 4.4.2023