Pesti Career Day 2022

Tervetuloa Pesti-rekrytointitapahtumaan Pestin nettisivuille 17.1.2022 alkaen! Paikalla on työnantajia etsimässä uusia osaajia, erityisesti tekniikan ja talouden aloilta.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

https://www.pestipaivat.fi/fi/etusivu/

Lisää tapahtuma kalenteriin

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, joka tuo työnhakijat ja työnantajat päivän ajaksi yhteen. Tänä vuonna Pesti järjestetään virtuaalisena tapahtumana. Pääset osallistumaan Pesti Career DaynPestin nettisivuilla. Siellä oleva yritysrekisteriin on koottu kattavasti osallistuvien yritysten esittelyjä, videoita ja tietoja yritysten tarjoamista kesä- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.

Yritysrekisteri aukeaa ma 17.1. alkavalla viikolla ja alkuperäisenä Pestin tapahtumapäivänä to 20.1. yritykset järjestävät etäesittelyjä ja -tapaamisia esimerkiksi Zoomissa, Microsoft Teamsissa, Discordissa tai vastaavalla alustalla. Osalla työnantajista on myös omia rekrytointitilaisuuksia, joista he kertovat tarkemmin esittelyissään.

Etäkokouksissa on mahdollista kysellä yrityksiltä kysymyksiä työpaikoista ja hakuprosessista ja jäädä rekrytoijan mieleen potentiaalisena työntekijänä.

Maanantaina 17.1.2022 alkaen kannattaakin suunnistaa Pestin nettisivuille löytämään uusia uramahdollisuuksia ja tietoa eri työnantajien rekrytointikäytänteistä!

Viimeksi päivitetty: 14.1.2022