Reseptejä parempaan uneen – YTHS-päivän webinaarissa 21.3.2024 klo 14–15 unilääkäri vastaa opiskelijoiden kysymyksiin

YTHS-päivän Reseptejä parempaan uneen -webinaari järjestetään torstaina 21.3.2024 klo 14–15. Tunnettu unilääkäri Henri Tuomilehto on lupautunut vastaamaan opiskelijoiden sekä korkeakoulujen ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisten etukäteen lähettämiin kysymyksiin.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Hyvästä unesta puhuminen on unilääkäri Henri Tuomilehdon mukaan tärkeämpää kuin koskaan. Kuormitus työ- ja opiskeluelämässä on kasvanut, ja tästä syystä myös palautumisen merkitys on tullut entistä suuremmaksi.

”Kognitiivinen työ on paljon kuormittavampaa kuin fyysinen työ. Usein kuormitus jatkuu myös vapaa-ajalle”, sanoo Tuomilehto.

Kuormituksen ja palautumisen välille tarvitaan tasapainoa. Jos unen ja palautumisen määrä jää jatkuvasti liian vähäiseksi, on vaarana uupuminen.Hyvä uutinen on, että me kaikki pystymme kehittämään nukkumistamme paremmaksi.

”Joskus ihmiset voivat tarvita apua. Huonoon nukkumiseen ei pidä tyytyä. Hankalatkin tilanteet ovat korjattavissa”, rohkaisee Tuomilehto, joka on luonut maailman ensimmäisen tieteelliseen näyttöön perustuvan systemaattisen univalmennuksen.

Mitä haluat kysyä unilääkäriltä?

Unesta puhutaan lisää tämänvuotisessa YTHS-päivän webinaarissa. Reseptejä parempaan uneen -webinaari 21.3.2024 klo 14–15 nojaa kokonaan opiskelijoiden sekä korkeakoulujen ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisten lähettämiin kysymyksiin unesta. Unilääkäri Henri Tuomilehto on luvannut valmistaa vastauksia näihin kysymyksiin.

Webinaari on suomenkielinen, ja siihen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiselle ei ole takarajaa, mutta mahdolliset kysymykset tulisi lähettää 15.3.2024 mennessä. Kuulolle saa tietenkin aina tulla, vaikkei olisi lähettänyt omaa kysymystään.

Henri Tuomilehdon haastattelun sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja kysymysten lähettämiseen löydät verkkosivulta yths.fi.

Viimeksi päivitetty: 8.3.2024