SATY-konferenssi: "Atherosclerosis, Fibrosis, and Digital Health at the Interchange of Health and Disease"

Suomen Ateroskleroosiyhdistyksen (SATY ry) vuosikokous 2024 järjestetään Oulun kaupunginteatterin Pikisalissa. Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, 90015 Oulu

Muu

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tervetuloa Suomen Ateroskleroosiyhdistyksen (SATY ry) vuosikokoukseen 2024! Tapahtuma järjestetään upeassa Pikisalissa, Oulun kaupunginteatterissa Oulussa 10.-11. kesäkuuta. Tapahtuman kieli on englanti.

Tule mukaan dynaamiseen kaksipäiväiseen tapahtumaan, jonka teemana on: "Ateroskleroosi, fibroosi ja digitaalinen terveys terveyden ja sairauden rajapinnassa". Tapantuman järjestävät yhteistyössä SATY ja Oulun yliopiston PROFI-teemat DigiHealth, 6GESS ja Fibrobesity. Tämä ensiluokkainen akateeminen konferenssi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden syventyä sydän- ja verisuonitutkimuksen uusimpiin saavutuksiin.

Tule osallistumaan innostaviin keskusteluihin, löytämään uraauurtavia oivalluksia ja luomaan yhteyksiä muiden tutkijoiden kanssa, jotka muokkaavat terveydenhuollon tulevaisuutta. Älä jää paitsi - varmista paikkasi SATY ry 2024 -konferenssissa jo tänään!

Ohjelma (englanniksi)

Day 1: June 10 (12 PM - 4 PM)

Session: Artery Disease and Genetics/Metabolomics

• Juha Kere, Karolinska Institutet (Stockholm, Sweden): “Genetic Data – What Can It Give, and What Not”
  • Minna Karjalainen, University of Oulu, Population Health: “Genome-wide Characterization of Circulating Metabolic Biomarkers”
  • Peter Meikle, University of Melbourne and Monash University (Australia): “Combining Lipidomic and Polygenic Risk Scores for Reclassification of Intermediate Cardiovascular Risk.”

+ Talks based on submitted abstracts

Evening Delight: Join us for a dinner and networking!

Day 2: June 11 (9 AM - 3:30 PM)

Session: Residual Risk in Ischemic Heart Disease

• Seppo Lehto, Lapland Central Hospital and University of Oulu: “Modern Lipid Treatment and Residual Risk”

Session: Digital Care Pathways in Ischemic Heart Disease

• Satu Peltonen, Kuopio University Hospital and University of Eastern Finland: “How to Improve Patient Care with Digital Solutions in Ischemic Heart Disease – Kuopio Experience”
  • Harri Silvola, Oulu University Hospital and University of Oulu: “How to Improve Patient Care with Digital Solutions in Ischemic Heart Disease – Oulu Experience”
  • Teppo Virkkula, Onnikka Health Oy: “Weight Management with Onnikka Mobile App”

Session: Role of Cardiac Fibrosis in Sudden Cardiac Death

• Juhani Junttila, University of Oulu: “Myocardial Disease in Sudden Cardiac Death”
  • Antti Saraste, University of Turku: “Imaging of Myocardial Fibrosis”

+ Talks based on submitted abstracts

Session: Inflammatory Origins of CVD Risk?

• David Burgner, Murdoch Children’s Research Institute, (Australia): “Communicable Disease Meets Non-communicable Disease: Opportunities for CVD Prevention Across the Life Course.”

Suulliset ja posteriesitykset

Lähetetyistä abstrakteista valitaan tapahtuman suulliset ja posteri-esitykset. Tämä tarjoaa erityisesti nuorille tutkijoille mahdollisuuden esitellä tutkimustaan. Konferenssi edustaa laajaa kirjoa perus-, translaatiotutkimusta ja kliinistä tutkimusta, joka ulottuu solujen lipidiliikenteestä ja lipoproteiinien aineenvaihdunnasta sydän- ja verisuonitautien geneettisiin syihin. Voit muokata lopullista ohjelmaa lähettämällä oman abstraktisi!

Lähetä abstraktisi ja osallistu innostavaan suullisten ja posteriesitysten osioon. Tämä on tilaisuutesi osallistua ja muokata dynaamisen alamme keskustelua!

Abstraktien jättämistä koskevat ohjeet

Abstraktien jättämisen määräaika on 30. huhtikuuta 2024.

Tiivistelmä on kirjoitettava englanniksi yhdelle A4-sivulle Word-ohjelmalla, rivivälillä 1 ja Times New Roman -fontilla kirjasinkoolla (12) tai Arial -fontilla kirjasinkoolla (11). Katso alta englanninkielinen esimerkki.

THE TITLE OF THE ABSTRACT

(empty line)

Authors (presenting author underlined)

The Departments/Institutes of the authors

Abstract text

Abstraktit jätetään seuraavan Webropol-linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/CFC63855312BD93D

Esitykset ja keskustelut pidetään englanniksi. Lopullinen ohjelma, joka on koottu jätetyistä abstrakteista, lähetetään sähköpostitse kesäkuun alussa.

Ilmoittaudu nyt - varmista paikkasi!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan seuraavan Webropol-linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/90343BF5D61E238C

Yhteystietojen lisäksi tarvitsemme tiedot osallistumisestasi illalliselle.

Ilmoittautuminen sisältää ilmaisen osallistumisen konferenssiin, illallisen ensimmäisenä päivänä ja lounaan toisena päivänä.

TÄRKEÄÄ: Jotta vältyttäisiin siltä, että illalliselle ei ilmoittauduta tai jätetään saapumatta, veloitamme käyttämättömästä illalliskortista 50 euroa, sillä paikkoja illalliselle on rajoitetusti.

Kysyttävää?

Lisätietoja tapahtumaan liittyen antaa Tuire Salonurmi (tuire.salonurmi@oulu.fi) ja Anna-Kaisa Ruotsalainen (anna-kaisa.ruotsalainen@uef.fi).

Tule mukaan Ouluun jakamaan tutkimustasi sekä asiantuntemustasi, jotka ovat elintärkeitä yhteiselle menestyksellemme. Odotamme innolla tapaamista Oulussa!

Viimeksi päivitetty: 27.3.2024