Tahko Ski Lift Pitch

Tahko Ski Lift Pitch on kansainvälinen tapahtuma, jossa startupit pääsevät pitchaamaan tiensä Tahkovuoren huipulle. Erikoinen pitchauslokaatio sekä -asetelma luovat ainutlaatuisen ympäristön onnistumiseen, kun hissi lähtee kohti bisnesmaailman huippua. Tämän lisäksi Tahko Ski Lift Pitch on sosiaalinen tapahtuma, jossa bisnesmaailman verkostot kasvavat kuin itsestään – liikeideat ja bisnesvainu kohtaavat viimeistään Tahkovuoren huipulla.
kolme ihmistä hiihtohississä

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tahkovuori, Nilsiä / Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tervetuloa hissiin, joka vie startupeja huipulle. Sinulla on startup, sijoittajilla on rahaa ja vahvaa osaamista. Yhdistämällä voimanne, teette lisää rahaa. Jos sinulta löytyy kanttia enemmän kuin laskettelusuksista, kehotamme kokoamaan ajatukset, jalostamaan ne hissipuheeksi ja valmistautumaan elämäsi kuumimpaan ja hermoja raastavimpaan hissimatkaan.

SLP Growth Communityn vuosittain Tahkolla järjestämä tapahtuma kerää yhteen kotimaiset sekä kansainväliset bisnesenkelit ja innovatiivisimmat sekä lupaavimmat startupit meiltä ja maailmalta. Ainutlaatuinen ympäristö yhdistettynä välittömään ja kansainväliseen ilmapiiriin ovat täydellinen tilaisuus verkostoitua sekä nostaa oma startup täysin uudelle tasolle.

Tahkon jäätävissä maisemissa, Suomen kuumimmassa hiihtohississä, 10 000 euron palkinto on ainoastaan muutamien minuuttien päässä käsistäsi. Tarvitaan ainoastaan vastustamaton liikeidea – lopusta selviää puhumalla.

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman ajan Tahko on bisneselämästä ja -ajattelusta sekä sijoittamisesta kiinnostuneen ihmisen place to be. Tapahtumassa kuullaan Ski Lift -pitchaajien lisäksi useita muita merkittäviä bisnesmaailman henkilöitä ja pääset olemaan osana myös Reverse Pitching -konseptia, kun suuret toimijat hakevat ratkaisuja tämän hetken liiketoiminnallisiin haasteisiin.

Tahkon kuvankaunis luonto, jääkylmä talvi sekä huoleton after ski -fiilis ovat omiaan luomaan verkostoitumisympäristön, jossa turhat kynnykset on revitty nauloja myöten irti. Kuulostaa hullulta, mutta kun jokainen vetää pipon päähän ja toppavaatteet niskaan, on tutustuminen huomattavasti helpompaa. Itse bisnestä voidaan tehdä kovat kaulassa, mutta pohjat on hyvä valaa kuntoon puolueettomalla maalla ilman statusta korostavia työhuoneita ja mittatilauspukuja.

Jäätävät maisemat, inspiroivat puhujat sekä illan bileet ovat kombo, jota et halua missata. Bisnesmaailma kokoontuu Tahkolla 12.–13.4.2023. Ole siellä.

Tapahtuman ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Lue lisää:

https://www.tahkoslp.com/one-hell-of-a-ride/

Viimeksi päivitetty: 16.3.2023