Talous ja yhteiskunta -foorumi

Tervetuloa Martti Ahtisaari Instituutin Talous ja yhteiskunta -foorumiin kuulemaan Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehnin ja muiden asiantuntijoiden näkemyksiä sekä osallistumaan keskusteluun. Tilaisuus järjestetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa keskiviikkona 20.4.2022 klo 14.15–16.
Kuvassa kelluu jäälautta vedessä, taustalla sininen taivas.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Oulun yliopisto, Saalastinsali, Linnanmaa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Suomea ja Eurooppaa haastavat historiaan jäävät tapahtumat. Miten nämä tapahtumat vaikuttavat talouteemme ja yhteiskuntaamme nyt ja lähivuosina? Millaiset ovat Euroopan ja Suomen talouden ja rahapolitiikan näkymät?

Osallistujille kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen päärakennuksen aulassa. Osallistujia pyydetään saapumaan viimeistään klo 14.00.

Ohjelma:

14.15 Tilaisuuden avaus dekaani Janne Järvinen, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Pääpuheenvuoro Olli Rehn, pääjohtaja, Suomen Pankki

Kommenttipuheenvuoro Keijo Posio, toimitusjohtaja, Oulun Osuuspankki

Kommenttipuheenvuoro Reima Loukkola, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Arina

Yleisökeskustelua aiheesta

Tilaisuuden juontaa Sauli Sohlo, Martti Ahtisaari Instituutti

Ilmoittaudu 15.4.2022 mennessä tästä Osallistujamäärä on rajoitettu.

Puhujien esittelyt:

Olli Rehn on Suomen Pankin pääjohtaja ja johtokunnan puheenjohtaja. Hän on toiminut johtokunnan puheenjohtajana 12.7.2018 alkaen. Rehn vastaa rahapolitiikan valmistelusta, kotimaan talouspoliittisesta vaikuttamisesta, ulkoisesta viestinnästä, kansainvälisistä asioista sekä sisäisestä tarkastuksesta. Rehn on Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen.

Keijo Posio on toiminut Oulun Osuuspankin toimitusjohtajana vuodesta 2020 lähtien ja toiminut aiemmin pankin johto- ja esimiestehtävissä sekä Pohjolan Osuuspankissa että Oulun Osuuspankissa vuodesta 2000. Posio toimii samanaikaisesti luottamustehtävissä Oulun kauppakamarissa ja OP Vähittäisasiakkaat Oyj:ssä.

Reima Loukkola on toiminut Osuuskauppa Arinan toimitusjohtajana vuodesta 2022 lähtien. Hänen yli 30-vuotinen kokemuksensa koostuu liikkeenjohdon monipuolisista tehtävistä kaikilta osuuskaupan keskeisiltä toimialoilta kuten vähittäiskaupan, majoitus-, ravintola- ja polttonestekaupan toimialoilta sekä hallinnosta.

Viimeksi päivitetty: 24.3.2022