Tiedepuutarhan elokuvailta: Arvokas metsämme

Arvokas metsämme -elokuva sukeltaa metsiemme mahdollisuuksiin. Se ammentaa menneestä, mutta kurkottaa vahvasti tulevaan.
Mäntyjä ja lehtipuita vihreässä kesäisessä metsässä.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Tiedepuutarha, Kaitoväylä 5

Lisää tapahtuma kalenteriin

Arvokas metsämme (2019) on dokumenttielokuvasta ja verkkosisällöstä koostuva mediakokonaisuus, joka katsoo metsiä monesta eri näkökulmasta. Se on metsän ja metsästä kumpuavan hyvinvoinnin puolella. Se etsii innovatiivisia, innostavia ja kestäviä ratkaisuja ja pyrkii lisäämään ymmärrystä ja vuorovaikutusta metsäalan eri toimijoiden välillä.

Elokuvan kesto on 78 minuuttia ja sen jälkeen iltaa jatketaan kahvitarjoilulla ja vapaamuotoisella keskustelulla elokuvan teemoista, johon johdattelevat Oulun yliopiston tutkijat Matti Lakkala ja Marko Mutanen. Matti Lakkala on puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti ja väitöskirjatutkija. Marko Mutanen on hyönteistutkija ja yli-intendentti Oulun yliopiston biodiversiteettiyksikössä.

DocArt on tuottanut Arvokas metsämme -kokonaisuuden yhteistyössä Marjatta ja Eino Kollin säätiön kanssa. Elokuvan käsikirjoitus ja ohjaus: Petteri Saario. Kuvaus: Petteri Saario, Kari Kemppainen, Antti Saario. Alkuperäismusiikki: Roope Aarnio, Veera Voima. Verkkosivut: Kari Kuukka, Sari Orkomies. Tuotanto: Tiina Saario, Petteri Saario

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 2.11.2022