Tutkijoiden yö

Tutkijoiden yö tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa nähtävää, koettavaa ja tekemistä kaikenikäisille perheen pienimmistä senioreihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu, pääovi 2T) ja kasvitieteellinen puutarha (Kaitoväylä 5)

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tutkijoiden yö on koko perheen monitieteinen tapahtuma, jossa tuodaan esille tutkijoita ja heidän työtään sekä tieteen merkitystä arjessamme.

Oulun yliopiston Tutkijoiden yössä pääset tutustumaan tieteeseen ja tutkijoihimme osallistumalla erilaisiin työpajoihin ja näyttelyihin sekä seuraamalla yleistajuisia esityksiä tieteestä. Tarjolla on laaja valikoima kiinnostavia ohjelmanumeroita kaikenikäisille.

Tutkijoiden yön yhteydessä järjestetään suosittu Ortotopologian lopulliset alkeet -näytelmä L1-salissa kello 18. Illan päätteeksi esiintyy Talent Suomi -ohjelmasta (2021) tuttu Julius Rantala Agorassa klo 20 alkaen!

Tapahtuma-alueena on yliopiston Linnanmaan kampus ja yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Potnapekka kuljettaa yleisöä maksutta kampuksen ja puutarhan välillä non-stop klo 17-21.

Tutkijoiden yön ohjelmaa järjestetään myös Sodankylässä klo 18 alkaen.

Tutkijoiden yö on koko Euroopan laajuinen ja Suomen suurin tiedetapahtuma, jota vietetään perinteisesti syyskuun viimeisenä perjantaina. Oulun yliopistossa Tutkijoiden yö järjestetään nyt kuudetta kertaa.

Tutustu Tutkijoiden yön monipuoliseen ohjelmaan alla!

Viimeksi päivitetty: 22.9.2023