Tutkijoiden yö

Tutkijoiden yö tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa nähtävää, koettavaa ja tekemistä kaikenikäisille perheen pienimmistä senioreihin. 
TutkijoidenYo

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu, pääovi 2T) ja kasvitieteellinen puutarha (Kaitoväylä 5)

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tutkijoiden yö on koko perheen monitieteinen tapahtuma, jossa tuodaan esille tutkijoita ja heidän työtään sekä tieteen merkitystä arjessamme.  

Oulun yliopiston Tutkijoiden yössä pääset tutustumaan tieteeseen ja tutkijoihimme osallistumalla erilaisiin työpajoihin ja näyttelyihin sekä seuraamalla yleistajuisia esityksiä tieteestä. Tarjolla on laaja valikoima kiinnostavia ohjelmanumeroita kaikenikäisille. Tapahtuma-alueena on yliopiston Linnanmaan kampus ja yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Potnapekka kuljettaa yleisöä  maksutta kampuksen ja puutarhan välillä non-stop klo 17-21. Illan päätteeksi esiintyy pohjoissaamelainen räppäri Ailu Valle Agorassa klo 20 alkaen! 

Tutkijoiden yö on koko Euroopan laajuinen ja Suomen suurin tiedetapahtuma, jota vietetään perinteisesti syyskuun viimeisenä perjantaina. Oulun yliopistossa Tutkijoiden yö järjestetään nyt viidettä kertaa. Sodankylässä Tutkijoiden yön ohjelmaa järjestää Oulun yliopistoon kuuluva Sodankylän geofysiikan observatorio.

Tapahtuma on maksuton ja sinne on vapaa pääsy, tervetuloa! 

Tutustu Tutkijoiden yön monipuoliseen ohjelmaan alla.

Hukassa kampuksella? Lataa Oulu Campus Navigator Play Kaupassa tai App Storessa ja löydät kaikki Tutkijoiden yön tapahtumapaikat.

 

Viimeksi päivitetty: 2.11.2022