University Business Forum 2022

Oulun yliopiston yritys- ja sidosryhmäyhteistyön päätapahtuma University Business Forum 2022 järjestetään torstaina 6.10. Linnanmaan kampuksella. Teemana tänä vuonna on ”Voimaa uudistumiseen” (Power to renew).

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Saalastin sali, Linnanmaan kampus

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tarvitsemme voimaa haasteista selviämiseen, luopumiseen ja uuden luomiseen. Toisaalta yhdessä olemme voimakkaampia, ja meillä on käytettävissämme uutta tietoa, teknologiaa, uusia energialähteitä.

Tule mukaan keskustelemaan ja visioimaan yhteistä uudistumista!

Jo neljännen kerran järjestettävä UBF tapahtuma nostaa esille yliopiston uusinta tietoa ja teknologiaa sekä niiden soveltamista ja käytänteitä liiketoiminnan edistämiseksi. Huomaathan että tapahtuman jälkeen on mahdollisuus osallistua Oulun kauppakamarin järjestämään verkostointitapahtumaan.

Ilmainen puolipäiväinen UBF2022-tilaisuus on englanninkielinen. Alustava tilaisuuden ohjelma löytyy University Business Forum 2022 englanninkielisiltä sivuilta.

Merkitsethän tapahtuman jo kalenteriisi! University Business Forum järjestetään torstaina 6.10. Linnanmaan kampuksella. Ilmoittautumiset avautuvat elokuussa.
 

Viimeksi päivitetty: 30.6.2022