Apua yksinäisyyteen on saatavilla ympäri vuoden

Vuoden loppu voi joskus tuntua vuoden yksinäisimmältä ajalta. Opinnoissa voi tulla taukoa, mutta yksinäisyydessä ei. Päinvastoin yksinäisyyden kokemukset saattavat jopa voimistua tänä vuodenaikana.

Muistathan, että apua yksinäisyyteen on saatavilla – ympäri vuoden! Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke tarjoaa opiskelijoille kahdenkeskistä keskustelutukea ympäri vuoden. Keskusteluissa pääset pohtimaan tilannettasi turvallisessa tilanteessa koulutetun ammattilaisen kanssa ja saada kaipaamasi yksilöllistä tukea yksinäisyyden kokemuksiin. Palveluun ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja, vaan apua on saatavilla nopeasti. Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkosivujen kautta!

Monesti yksinäisyyden keskellä apua on myös omien kokemusten jakamisesta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ilmoittautuminen kevään ensimmäisiin Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmiin on myös käynnistynyt. Voit valita joko Discordissa tai Zoomissa kokoontuvan ryhmän välillä, molemmat käynnistyvät tammikuussa. Lisätiedot myös vertaisryhmistä löydät verkkosivujemme kautta.

Pääasia on, ettet jää yksin yksinäisyyden kokemusten kanssa. Apua on saatavilla.

Viimeksi päivitetty: 16.11.2022