Hae nyt kesän monialaiseen opinnäytetyöryhmään – muutama paikka vapaana!

Jumittaako opinnäytetyösi? Tarvitsetko vinkkejä opinnäytetyön edistämiseen? Kaipaatko vertaistukea? Älä puurra yksin, hae monialaiseen ryhmään! Toukokuussa käynnistyvään ryhmään mahtuu vielä muutama opinnäytetyön tekijä. Hae rohkeasti mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen johanna.aromaa@oulu.fi.
StudentsStudyingOutside

Edellytyksenä on, että sinulla on opinnäytetyöllesi nimetty ohjaaja tutkinto-ohjelmassasi ja olet jo aloittanut opinnäytetyön tekemisen. Lisäksi sinun tulee sitoutua ryhmän kokoontumisiin ja yhdessä sovittuihin pelisääntöihin. Ryhmän tarkoitus on tukea opinnäytetyöprosessia, ei puuttua lopputöiden tieteellisiin sisältöihin.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 24.5., 31.5., 7.6., 14.6., 21.6., 23.8. ja 30.8. klo 10:15–12:00. Lisäksi ryhmäläiset osallistuvat kahteen Study together -työskentelypajaan, joissa ryhmän jäsenet tekevät omaa opinnäytetyötään. Opinnäytetyöryhmä kokoontuu Linnanmaan kampuksella (KK238).

Ryhmään voit hakea lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen johanna.aromaa@oulu.fi maanantaihin 15.5.2023 klo 15.00 mennessä. Kerro viestissä missä tutkinto-ohjelmassa opiskelet, opintojesi aloitusvuosi ja opintopistemääräsi. Kerro myös mikä on opintojesi tilanne ja miksi haluat mukaan ryhmään. Ryhmään valitaan 10 opiskelijaa hakemusten perusteella.

Ryhmän vetäjät: opintopsykologi Hanna-Liisa Kärsämä ja suunnittelija Johanna Aromaa.

Viimeksi päivitetty: 10.5.2023