Haku OP Ryhmän vuoden 2022 Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä!

Haemme 68 motivoitunutta, ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviimme Helsinkiin ja Ouluun.


Trainee-tehtäviä on jälleen tänä vuonna tarjolla monipuolisesti eri opintotaustan (kaupallinen, juridiikka, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, datatiede, matematiikka ja fysiikka, taloushallinto, markkinointi ja viestintä, jne.) omaaville tulevaisuuden osaajille eri liiketoiminta-alueillamme. Tehtävät ovat aidosti vastuullisia ja tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta ja kehittää osaamistasi finanssialan ytimessä. Kasvutarinaasi OP:lla tukevat yrityksemme rautaiset ammattilaiset, henkilökohtainen mentorisi ja HR-tiimimme.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Olet lähtökohtaisesti utelias ja tiedonjanoinen korkeakoulu-, jatko-opiskelija tai vastavalmistunut. Haluat aktiivisesti syventää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta. Uskallat rohkeasti myös sanoa omia näkemyksiä ja ideoitasi ääneen, yhteistyökyky ja verkostoitumistaidot tulevat sinulta selkärangasta.
Tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset ja kuvaukset löydät OP:n urasivuston Kiitorata-välilehdeltä löytyviltä työpaikkailmoituksilta.

Monta hyvää syytä hakea!

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2022 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Näin hakuprosessimme etenee:

● Haku tehtäviin 7.11.2021 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 16.11.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme video- tai ryhmähaastatteluihin ko. tehtävään sovellettavan esikarsintamenetelmän mukaisesti.
● Video- ja ryhmähaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 30.11.2021 mennessä ja infoamme samalla kaikki video- ja ryhmähaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
● Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
● Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2022.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Viimeksi päivitetty: 28.10.2021