Hanki työkokemusta palvelumuotoilusta ja yhteisökehittämisestä Hailuodossa ja Vaalassa!

Oletko vastavalmistunut alue- tai yhteisökehittämisen tai luovien alojen ammattilainen? Tarvitsetko työkalupakkiisi osaamista yhteiskehittämisestä? Entä voisitko hyödyntää taitojasi aloilla, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi?
Hymyilevä tyttö.

Kesäkuussa aloitetaan palvelumuotoiluprojektilla Vaalan kuntakeskuksen ilmeen kohentamiseksi. Hailuodon kesäkuun projekti tarkentuu myöhemmin. Työskentely tapahtuu pääosin etänä, joten osallistua voi mistä päin Pohjois-Pohjanmaata tahansa. Kuukauden kestävän pilottityöpajan jälkeen voi päättää, jatkaako elokuussa alkavassa ensimmäisessä, kolmen kuukauden mittaisessa Luovakunta-osaamispajassa.

Luovakunta-osaamispajassa on ainutlaatuinen tilaisuus täydennyskoulutukseen sekä työkokemuksen kartuttamiseen yhtä aikaa. Osaamispajoissa opitaan palvelumuotoilua ja yhteis- ja yhteisökehittämisen menetelmiä. Luovakunta-osaamispajat lähtevät liikkeelle kuntalaisten kuulemisesta ja päättyvät konkreettiseen lopputulokseen.

Jokainen osaamispaja kestää kolme kuukautta ja niitä järjestetään vuoden 2022 loppuun saakka. Yhteistyötä tehdään Hailuodon ja Vaalan kuntien kanssa, joissa myös osa työstä tapahtuu. Suurin osa toiminnasta on verkkotyöskentelyä.

Luovakunta-osaamispaja on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille, vastavalmistuneille luovien alojen sekä yhteisö- ja aluekehittämisen osaajille, jotka ovat työttömiä työnhakijoita. Koulutus on maksuton ja siitä saa todistuksen.

Luovakunta-osaamispajan sivu osallistujille:
https://msl.fi/osallisuus/kom/osaamispaja/

Ilmoittautumislomakkeelle:
https://msl.fi/osallisuus/kom/luovakunta-ilmoittautuminen/

Kunta olemme me -hankkeen sivu:
https://msl.fi/osallisuus/kom/

Kerromme mielelläni lisää hankkeesta ja Luovakunta-osaamispajoista.

Niina Vuori
Projektikoordinaattori
niina.vuori@msl.fi
p. 040 774 9378

Heidi Simppala
yhteisökehittäjä
heidi.simppala@msl.fi
p. 040 772 8549

Viimeksi päivitetty: 7.5.2021