Harjoitteluun ulkomaille - apurahat ja mahdollisuudet

Tiesithän, että voit tehdä tutkintoosi kuuluvan harjoittelun myös ulkomailla. Ulkomaan harjoitteluun lähtiessäsi tartut ainutlaatuiseen mahdollisuuteen. Oman alan työkokemuksen lisäksi kehität kansainvälistä osaamistasi sekä luot verkostoja ja kontakteja, jotka ovat merkityksellisiä myös opintojen jälkeen.
Oulun yliopisto tukee harjoittelua ulkomailla erilaisin apurahoin.

Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut järjestävät nyt helmikuussa useamman infotilaisuuden, joissa kerrotaan ulkomaan harjoittelun eri mahdollisuuksista ja siihen haettavissa olevista apurahoista. Harjoittelupaikat ulkomailta haetaan pääasiassa itsenäisesti, mutta infoissa saat myös vinkkejä harjoittelupaikan hakuun.

Infojen ajankohdat:

  • Tiistai 6.2. klo 11-13 infoständi Career Centerin edessä opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla osana osana EU Careers pop-upia.
  • Tiistai 13.2. klo 12-13, Tellus Backstage (kieli FI/EN yleisön mukaan)
  • Maanantai 19.2. klo 14-15, online-info Zoomissa englanniksi, liity tästä
  • Maanantai 19.2. klo 15-16, online-info Zoomissa suomeksi: liity tästä

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ulkomaan harjoittelusta ja ulkomaan harjoittelun apurahoista löydät Harjoittelu ulkomailla - sivulta. Myös aina keskiviikkoisin klo 14-15 avoinna oleva Kansainvälisen liikkuvuuden palveluiden virtuaalitoimisto Zoomissa palvelee sinua myös ulkomaan harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Ota opinnoistasi kaikki irti ja lähde harjoitteluun kotimaata kauemmaksi.

Viimeksi päivitetty: 2.2.2024