IEEE Xplore Digital Library – sähkötekniikan ja tietotekniikan keskeiset e-aineistot yhdessä paikassa

Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä oleva IEEE Xplore Digital Library tarjoaa pääsyn korkealaatuiseen elektroniikan, sähkötekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan ja niihin liittyvien tieteenalojen tekniseen kirjallisuuteen.

Institute of Electrical and Electronics Engineersin IEEE Electronic Library (IEL) on merkittävä tiedonlähde sähkö- ja tietotekniikan sekä niihin liittyvien tieteenalojen tekniseen kirjallisuuteen.

IEEE Xplore sisältää kokotekstiartikkeleja IEEE:n lehdistä ja konferenssijulkaisuista sekä IEEE-standardit. Lisäksi sen kautta on mahdollista löytää myös kirjoja ja koulutuskursseja.

IEEE Xplore sisältää myös aineistoa muilta julkaisijoilta kuten Institution of Engineering and Technology (IET), MIT Press, IBM, Nokia Bell Labs, VDE Verlag, Tsinghua University Press, American Geophysical Union (AGU), Oxford University Press (OUP), Beijing Institute of Aerospace Information (BIAI), now Publishers, River Publishers, Artech House ja Princeton University Press.

IEEE Xploren käyttö

IEL on käytettävissä IEEE Xplore -käyttöliittymän kautta yliopiston verkossa. Käyttöliittymän etäkäyttö yliopiston verkon ulkopuolella onnistuu Oula-Finnan tai kirjaston IEEE-oppaan kautta kirjautumalla sisään Oulun yliopiston käyttäjätunnuksella (Haka-login).

Tutustu IEEE Xploren sisältöön ja käyttöön kätevästi verkkomateriaalien avulla:

Lisätietoja: informationservice@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 13.10.2022