JobTeaserin avulla rakennat urapolkuasi!

JobTeaser on täällä! Ota uusi uraportaali käyttöösi 7.12.2023 alkaen ja löydä alasi työmahdollisuudet, uraohjauksen ajanvaraus sekä uraasi tukevat tapahtumat ja työpajat.

JobTeaserin avulla löydät oman alasi työ- ja harjoittelupaikat sekä Oulun yliopiston urapalvelut. Tarjolla on satoja yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työpaikkoja Suomessa sekä tuhansia kansainvälisiä uramahdollisuuksia Euroopan alueella. JobTeaserissa voit luoda oman profiilisi, aktivoida työnhakuvahdin sekä saada tietoa uraasi tukevista tapahtumista ja työpajoista Oulun yliopistossa. Käytössäsi on myös inspiroivat vinkit työnhakutaitojesi vahvistamiseksi.

Kun haluat pohtia uraasi tai suunnitella tulevaisuuttasi uraohjaajan kanssa, voit varata ajan uraohjaukseen JobTeaserin Ajanvaraus-sivun kautta. Tällä hetkellä varattavissasi on uraohjausaikoja 31.1.2024 asti, ja alkuvuodesta 2024 avaamme lisää aikoja.

Oulun yliopiston opiskelijana tai väitöskirjatutkijana voit 7.12.2023 lähtien ottaa JobTeaserin käyttöösi Haka-tunnuksillasi osoitteessa oulu.jobteaser.com.

Huomaathan, JobTeaser korvaa 31.12.2023 loppuvan Valojobs-palvelun.

Näin otat JobTeaserin käyttöösi

1. Mene osoitteeseen oulu.jobteaser.com tai lataa JobTeaser -sovellus
  2. Halutessasi vaihda sisäänkirjautumissivun kieli sivun alaosan kielivalikosta.
  3. Lue ja hyväksy JobTeaserin käyttöehdot sekä yksityisyysehdot
  4. Kirjaudu Haka-tunnuksillasi ja luo käyttäjätunnus oulu.fi -sähköpostiosoitteellasi
  5. Valitse oma koulutusalasi JobTeaserin kysyessä sitä. Koulutusalasi on se tiedekuntaa, jossa opiskelet. Valitsemasi koulutusalan perusteella JobTeaser tarjoaa sinulle automaattisesti koulutusalaasi vastaavia työpaikkoja.
  6. Aseta työnhakukriteerisi. Hakukriteerisi ovat automaattisesti käytössä ”Työpaikat” välilehdellä, mutta voit laajentaa hakukriteereitäsi valikosta tai poistaa ne painamalla roskakorin kuvaketta. Huomaathan, että myös profiilisi koulutusalavalinta vaikuttaa siihen, mitä ilmoituksia näet.
  7. Melkein valmista! Voit nyt selata JobTeaserin työpaikkoja ja tapahtumia sekä varata ajan uraohjaajalle.

8. Viimeistele JobTeaser-tilisi
    • Aktivoi halutessasi ilmoitukset työpaikoista ja tapahtumista.
    • Luo JobTeaser-profiilisi, johon sisällytät
      • Ytimekkään kuvauksen itsestäsi
      • CV:si ja LinkedIn-profiilisi
      • Koulutuksesi ja työkokoemuksesi
      • Kielitaitosi (profiilisi kielitaitovalinta vaikuttaa JobTeaserin sinulle tarjoamiin työpaikkoihin)

Opiskelijoiden Help Centreistä löydät tietoa JobTeaserin käytöstä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos jokin JobTeaseriin liittyvä askarruttaa, piipahda Career Centressä ja neuvomme sinua 😊

Viimeksi päivitetty: 4.12.2023