Kaikille avoin StressLess-ryhmävalmennus

StressLess ryhmävalmennukset ovat kaikille avoimia valmennuksia stressin, hankalien ajatusten ja tunteiden kanssa kamppaileville. Stressless-ryhmävalmennus on matalan kynnyksen varhaista tukea, se ei ole terapiaa eikä psykiatrista hoitoa. Valmennuksessa opit suhtautumaan uudella tavalla vaikeisiin ajatuksiin sekä hyväksymään ja ottamaan vastaan hankaliakin tunteita. Ryhmän tuella pääset tutustumaan tietoisen läsnäolon mahdollisuuksiin ja harjoittelemaan näitä taitoja myös itsenäisesti ryhmätapaamisten välillä.

Näin Stressless-ryhmävalmennus toteutetaan

  • 8-12 hengen ryhmässä, jota ohjaa YTHS:n terveydenhuollon ammattilaiset
  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa. Kullakin ryhmätapaamisella esitellään uusi teema ja siihen liittyvät välitehtävät.
  • Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti viikon välein torstaisin klo 13.00-14.30. Syyslomaviikoilla 42-43 ei järjestetä tapaamisia. Tarkemmat ryhmäkohtaiset tiedot alla.
  • Ryhmät järjestetään etänä Teamsillä. Ohjeet osallistumiseen saat ennen ryhmävalmennuksen alkamista.

Ilmoittaudu syksyn 2022 StressLess-ryhmävalmennukseen

StressLess ryhmävalmennukset ovat avoimia kaikille. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on täynnä, voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja sähköpostitse Suvi Rapinojalta suvi.rapinoja@yths.fi.

Kun olet ilmoittautunut ryhmävalmennukseen, YTHS:n ammattilainen on sinuun yhteydessä 2-7 päivää ennen valmennuksen alkua.

Huomaathan myös Oivamieli kurssit. Oiva (oivamieli.fi) on tietoisuustaitoja ja henkistä hyvinvointia edistävä harjoitusohjelma arjen kiireisiin. Se on suomalainen harjoitusohjelma, jonka voit ladata käyttöösi myös mobiilisovelluksena.

Viimeksi päivitetty: 8.8.2022