Kansainvälistyminen ja etäopiskelu teemoina keskiviikon pop-up-lähetyksissä

Kutkuttaako ajatus opiskelusta kansainvälisessä ympäristössä? Haluaisitko vahvistaa kielitaitoasi ja tutustua vieraisiin kulttuureihin? Entä miten etäopiskelu on vaikuttanut opintojen etenemiseen, ja miten jaksamista poikkeusoloissa voi vahvistaa?

Tervetuloa seuraamaan suoria keskustelutilaisuuksia Oulun yliopiston pop-up-tilasta Oulun yliopiston YouTube-kanavalle. Tulevina keskiviikkoina studiossa keskustellaan opiskeluun liittyvistä aiheista:

Ohjelmassa on kiinnostavia keskusteluita myös tieteestä, kestävyydestä ja Oulusta yliopistokaupunkina. Katso koko ohjelma osoitteessa www.oulu.fi/yliopisto/popup.

Yliopistoyhteisön Friday Special perjantaisin klo 10.30

Perjantaisin klo 10.30 lähetyksen valtaa Friday Special, joka on viihteellinen yhteisöllisyyshetki henkilöstölle ja opiskelijoille. Friday Specialissa tuodaan esille yliopistomme tuttuja kasvoja ja yhteisöjä, joihin törmäämistä me kaikki kaipaamme suuresti näin etäaikana.

Friday Specialien ohjelmatiedot ja tapahtumalinkit julkaistaan Opiskelijalle-sivun uutisissa. Perjantaina 12.5. klo 10.30 ohjelmassa on ystävänpäivän erikoislähetys.

Pop-up avoinna opiskelijoille

Oulun yliopiston pop-up on avoinna Oulun keskustassa osoitteessa Kauppurienkatu 12 helmi–huhtikuun ajan. Tilassa on esillä Toivon kipinät -näyttely, jossa esitellään ratkaisuja kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi.

Pop-upiin voi myös tulla pistäytymään aukioloaikoina. Tilassa huomioidaan kulloinkin voimassa olevat koronarajoitukset.

Aukioloajat ja ohjelma: www.oulu.fi/yliopisto/popup

#UniOuluPopup

Viimeksi päivitetty: 25.3.2021