Kiinnostaako kesä yrittäjänä? Hae mukaan Kesäyrittäjä-ohjelmaan omalla yritysideallasi

Kesäyrittäjä on Talous ja nuoret TATin maksuton matalan kynnyksen kesäajan yrittäjyysohjelma 17-29-vuotiaille, joka tukee sinua kokeilemaan yrittäjyyttä. Voit siis kehittää omasta yritysideastasi itsellesi kesätyön! Ohjelman haku on auki 31.3. asti.

Kesäyrittäjä-ohjelman tavoitteena on auttaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä kevyesti ja riskittömästi kesän aikana ja tarjota näin vaihtoehtoinen tapa tehdä kesätöitä. Ohjelma tarjoaa sparrauksia ja työkaluja liikeidean kehittämiseen ja yritystoiminnan aloittamiseen, henkilökohtaista ohjausta sekä yhteisiä tapahtumia.

Kerromme erilaisista yritysmuodoista ja voit valita niistä itsellesi sopivan, esimerkiksi 4Hyrittäjyyden, laskutuspalvelun, kevytyrittäjyyden tai perinteisen toiminimen. Valitsitpa minkä tahansa tavan kokeilla yrittäjyyttä, autamme sinua joka askeleella. Toteutat yrityskokeilusi omien tavoitteidesi mukaisesi, milloin ja miten haluat. Voit esimerkiksi pitää kesäkahvilaa, järjestää yhden päivän tapahtuman tai myydä omia käsitöitäsi ohjelman tapahtumissa.

Yrittäjyys on kokeilun arvoinen asia, sillä se opettaa taitoja, joista on yleisesti hyötyä työelämässä – ja elämässä muutenkin. Kartutat siis osaamistasi, opit yrittäjyydestä ja saat selvyyttä siihen, löytyisikö yrittäjyydestä se sinun juttusi.

Hakuvaiheessa riittää, että sinulla on alustava idea kesäyritykseesi.
+ Päätät itse yrittäjyyskokeilun tavoitteet, keston ja toteutuksen
+ Mukaan voi hakea yksin tai kaverin kanssa
+ Mahdollisuus hakea Oulun kaupungin 320€ arvoista kesäyrittäjätukea

Ohjelman haku on auki 31.3. asti. Lue lisää ja hae mukaan osoitteessa kesayrittaja.fi.

Kesäyrittäjä-ohjelma löytyy myös instasta: @kesayrittaja

Viimeksi päivitetty: 24.3.2021