Korkeakoulutetuille suunnatun ura- ja yrittäjyysvalmennuskokonaisuus Urahorisontin toinen toteutuskierros alkaa 1.11.2021!

Haluatko tutkia tarkemmin omia vahvuuksia ja tapoja sanoittaa omaa osaamista? Kaipaatko apua tulevan työurasi selkiyttämiseen? Oletko ehkä kiinnostanut yrittäjyydestä yhtenä tulevaisuuden uravaihtoehtona?

Nyt on mahdollisuus päästä pohtimaan ja suunnittelemaan omaa tulevaisuuden työuraa, prosessoimaan ajatuksia ja kuulemaan, miten lähteä toteuttamaan yrittäjyyttä ideasta kohti toteutusta.

Erityisen hyvin tämä sopii sinulle, joka olet opintojesi loppupuolella ja mietit tulevaa työuraa.

Toteutustapa: Lähitapaamiset ryhmämuotoisena sisältäen myös itsenäistä työtä. Kipinä-valmennuksessa myös yksilövalmennus-osio.

Suomenkielinen, maksuton, monitieteinen uravalmennus on suunnattu kaikille korkeakoulutetuille (opiskelijat + jo valmistuneet työnhakijat) tieteenalasta riippumatta.

Valmennus koostuu kolmesta moduulista, joista voit valita yhden, kaksi tai kaikki kolme. Moduulit Kipinä, Roihu ja Avanto muodostavat jatkumon. Yhden moduulin kesto 2 kk. Yksi moduuli sisältää 4 lähitapaamista.

Tarkemmat sisällönkuvaukset ja moduulien aikataulut löytyvät ilmoittautumislinkin yhteydestä. Valmennuskokonaisuus toteutetaan kaksi kertaa samansisältöisenä syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana sekä lisäksi syksyllä 2022.
Ilmoittaudu nyt: https://www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/urahorisontti-valmennukset

Järjestäjä: Pathways to Business ESR-hanke, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä BusinessOulun kanssa

Lisätiedot ja tiedustelut:
https://www.oulu.fi/ktk/node/209153
Projektipäällikkö Tiina Salmijärvi, tiina.salmijarvi@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 27.9.2021