KTK:n hyvinvointityöpajat

Kasvatustieteiden tiedekunnassa järjestetään maaliskuun ja huhtikuun aikana neljä hyvinvointityöpajaa. Tule tutustumaan sinua kiinnostaviin teemoihin tai suorita kaikki työpajat.

Suorittamalla kaikki hyvinvointityöpajat ja niihin liittyvät tehtävät, saat yhden opintopisteen. Jos haluat työpajoista kurssimerkinnän, palautathan työpajojen yhteydessä ilmoitetut tehtävät Katrille (katri.koivu@oulu.fi) viimeistään 14.5.21.

Opiskelijoilta saadun palautteen perusteella työpajat on laadittu niin, että voit suorittaa ne sinulle sopivana ajankohtana. Jokaisen työpajan yhteydessä julkaistaan Youtube-video (noin 15 min), jonka linkki ja työpajan teemaa tukevia tehtäviä ja harjoituksia tuodaan Moodleen. Moodle-ympäristön nimi on KTK:n hyvinvointityöpajat ja kurssiavain on hyvinvoiva_ktk. Ympäristö avataan talviloman jälkeen maanantaina 15.3., laitathan itsellesi muistutuksen liittyä silloin Moodle-ympäristöön!

Työpajojen tarkoitus on antaa sinulle työkaluja oman hyvinvointisi tukemiseen. Tehtävistä ja harjoituksista voi olla mukava keskustella myös parin tai ryhmän kanssa. Jos teette tehtäviä ryhmissä, mutta haluatte suorittaa opintopisteen, palautettahan kuitenkin tehtävät itsenäisesti!

Työpajojen julkaisuaikataulu:

  • 16.3. Itsemyötätunto
  • 30.3. Itsetuntemus ja oman alan pohdinta
  • 13.4. Yksinäisyys ja osallisuus
  • 27.4. Selviytymiskeinot

Olemme tavattavissa Zoomissa aina työpajojen julkaisupäivinä klo 16-17. Tällöin voit tulla esimerkiksi kyselemään työpajan suorittamisesta, keskustelemaan työpajan teemoista tai muuten vain höpöttelemään!

Zoomin linkin löydät sähköpostistasi, jonka Katri Koivu on lähettänyt 5.3.2021.

Viimeksi päivitetty: 24.3.2021