Kuntaliiton kunniamaininta arkkitehti Panu-Petteri Kujalalle

Suomen Kuntasäätiö on tehnyt päätöksen Kuntaliiton tunnustuspalkinnon ja kunniamainintojen saaneista koskien vuonna 2020 valmistuneita graduja.
Kuvituskuva diplomityösuunnitelman talvisesta kaupunkimaisemasta

Suomen Kuntasäätiön vuoden 2020 Pro gradu -tunnustuspalkinto (2 500 euron apuraha) on myönnetty hallintotieteiden maisteri Kaisu Sahamiehelle tutkielmasta ”Maankäyttö monialaisessa hyvinvoinnin edistämistyössä. Maankäytöstä vastaavien viranhaltijoiden hyvinvointikäsitykset ja -tiedon käyttö”. Työ on tehty Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa ja se on hyväksytty tammikuussa 2020 arvosanalla 5 (erinomainen).

Tunnustuspalkinnon lisäksi on myönnetty kaksi kunniamainintaa. Ne on myönnetty kauppatieteiden maisteri (ekonomiemagister) Rosa Höykinpurolle tutkielmasta ”Koordinering av världens bäst fungerande stad - att kunna skapa nya koordineringsförfaranden och rutiner efter en organisationsförändring” sekä arkkitehti Panu-Petteri Kujalalle tutkielmasta "Koskelan täydennysrakentamisen periaatteet”. Rosa Höynkinpuron tutkielma on tehty Svenska handelshögskolaniin ja Panu-Petteri Kujalan tutkielma Oulun yliopistoon.

Päätösuutinen on julkaistu tänään 25.11.2021 ja se löytyy Kuntaliiton verkkosivulta osoitteesta https://www.kuntaliitto.fi/ajankohtaista/2021/vuoden-parhaat-kunta-alan-lopputyot-palkittu-tutkielma-maankaytosta-hyvinvoinnin

Nyheten på svenska: https://www.kommunforbundet.fi/aktuellt/2021/arets-basta-slutarbeten-med-kommunal-inriktning-premierade-en-avhandling-om

Viimeksi päivitetty: 30.11.2021