Marraskuussa korkeakouluyhteisömme juhlistaa kulttuurien fuusiota – Global Week -tapahtumaviikko 18.-22.11.2024

Tule mukaan juhlimaan kulttuurien kirjoa marraskuussa!

People dancing together.

Global Week -tapahtumaviikon aikana pääset tutustumaan maailmaan täällä koti-Oulussa, poistumatta kampukselta.

Viikon ohjelmaan sisältyy tuttuja tapahtumia kuten Festival of Cultures ja Study Abroad Fair, mutta myös uusia tuttavuuksia. Kaikki viikon tapahtumat keskittyvät kulttuurien fuusioon, eli niiden yhdistelyyn. Global Week yhdistää suomalaista ja oululaista kulttuuria muiden korkeakouluyhteisömme edustamien kulttuurien kanssa.

Haluatpa sitten maistella ruokia, nähdä tanssi- ja musiikkiesityksiä tai oppia jotain uutta sinulle vieraista kulttuureista tai vaikka perustaa start-up-yrityksen, viikon ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin. Viikon tapahtumat ovat avoimia Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, mutta myös jokaiselle oululaiselle ja Oulussa vierailevalle.

Pysy kuulolla – koko ohjelma julkistetaan alkusyksystä!

Älä missaa mahdollisuuttasi laajentaa horisonttiasi ja tutustua kansainväliseen korkeakouluyhteisöömme! Pysy kuulolla, merkkaa viikko kalenteriisi ja seuraa tiedotustamme – julkaisemme viikon lisätietoja ja ohjelman lähempänä syksyä viikon tapahtumasivulla.

Tervetuloa juhlimaan kulttuurien fuusiota!

Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Global Week on osa Oulu2026-kulttuuriohjelmaa ja kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Viimeksi päivitetty: 31.5.2024