Miten parantaisit Oulua opiskelijakaupunkina? Vastaa kyselyyn ja voita liput Qstockiin kahdelle!

Millaisia opiskelijatapahtumia haluaisit nähdä enemmän Oulussa? Miten opiskelijoiden asumista tai liikkumista tulisi parantaa? Entä mitä mieltä olet harrastusmahdollisuuksista, puuttuuko Oulusta jotain sinulle mieluisaa? 

Oulun kaupunki haluaa kuulla opiskelijoiltaan, mitä kaupungissa voitaisiin tehdä, jotta Oulusta tulisi entistä houkuttelevampi kaupunki opiskelijoille. Kaupungille on tärkeää, että opiskelijat viihtyvät kaupungissa opintojen aikana, ja että kaupunkiin haluttaisiin myös asettua valmistumisen jälkeen.

Vastaa, vaikuta ja osallistu arvontaan

Vastaa kyselyyn Oulun kaupungin verkkosivuilla

Osallistumalla kyselyyn olet mukana mainioiden palkintojen arvonnassa! Kyselyn täyttäminen vie vain 10 minuuttia. Kyselyssä voit kertoa ajatuksiasi muun muassa seuraavista teemoista:

  • Työ- ja harjoittelumahdollisuudet
  • Turvallisuus ja liikkuminen
  • Viihtyisyys ja asuminen
  • Harrastusmahdollisuudet
  • Opiskelijakulttuuri ja yhteisöllisyys
  • Mielikuva Oulusta opiskelijakaupunkina

Vastaajien kesken Oulun kaupunki arpoo liput Qstockiin kahdelle sekä Oulun Teatterin lippupaketin kahdelle, kaksi Oulu-tuotepakettia sekä Green Star -aamiaisbrunssin!

Haluatko vaikuttaa vielä enemmän? Osallistu työpajaan joulukuussa!

Kyselyyn vastaamisen lisäksi voit halutessasi osallistua työpajaan, jossa aiheeseen pureudutaan syvemmin. Työpajoissa tarkoituksena on luoda konkreettisia toimenpide-ehdotuksia Oulun kehittämiseksi opiskelijakaupunkina. Olipa mielessäsi pieni tai suuri idea, täällä se on tervetullut. Työpajaan voit ilmoittautua kyselyn lopussa.

Viimeksi päivitetty: 13.11.2023