Momentumin huhtikuussa muhkeasti tarjontaa!

Momentum-aikakausi käynnistyy ryminällä! Uunituoreet verkkosivut on avattu osoitteessa momentumweb.fi ja ilmoittautumiset huhtikuun tilaisuuksiin ovat nyt käynnissä. Vielä ehdit mukaan!

Momentumin huhtikuussa muhkeasti tarjontaa!

Momentum-aikakausi käynnistyy ryminällä! Uunituoreet verkkosivut on avattu osoitteessa momentumweb.fi ja ilmoittautumiset huhtikuun tilaisuuksiin ovat nyt käynnissä.

Hankkeen avajaisia perjantaina 9.4. kipparoi hiljattain mittavan jääkiekkouransa päättänyt maailmanmestari ja olympiamitalisti Lasse Kukkonen, jonka johdolla etsimme uutta momentumia niin uramuutosten äärellä kuin työelämässä yleisestikin. Nykyisin yksilö- ja yritysvalmentajana toimiva Lasse tuo psyykkisen valmennuksen oppeja urheilumaailmasta työelämän eri vaiheisiin.

Momentum Uravalmennus

Huhtikuun tarjonnassamme on myös kattava, viiden koulutuspäivän Momentum Uravalmennus -paketti, johon ilmoittautumiset ovat niin ikään nyt käynnissä. Voit ilmoittautua valitsemiisi päiviin tai vaikka kaikkiin.

- Proaktiivinen työnhaku ja piilotyöpaikat

- Osaamisen kartoittaminen ja sanoittaminen

- Vetovoimainen CV

- LinkedIn työnhaun tehovälineenä

- Hakemus ja haastattelu

Uravalmennuksen kouluttajina loistavat Kirsi Pajamäki (Arffman), Tom Laine (HC Services), Reetta Viinanen (UP Partners) sekä Hanna Kela ja Venla Vuorjoki (Momentum).

Tänä keväänä kaikki valmennukset toteutetaan verkossa ja osallistua voi koko Pohjois-Suomen alueelta. Kaikki Momentumin tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Lue lisää osoitteesta https://www.momentumweb.fi/fi/Tulossa.html

Tervetuloa mukaan!

Viimeksi päivitetty: 9.4.2021