Sähköinen Exam-tentti syksyllä 2020

Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun Exam-järjestelmät yhdistettiin kesän aikana. Merkittävimmät muutokset ovat uudet tenttitilat sekä pienet muutokset tenttijärjestelyissä.

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu siirtyivät käyttämään yhteistä Exam-järjestelmää kesän aikana. Merkittävimmät muutokset ovat uudet tenttilat sekä muutokset tenttijärjestelyissä.

Neljä Exam-tilaa:

Dentopolis, tila H1090

Linnanmaa, tila PR106 (Huom! Uusi, isompi tila)

Oamkin Kontinkankaan kampus, tila E1225

Oamkin Oulaisten kampus, tila C2 2112

Kirjautumisosoite Examiin: https://exam.oulu.fi/.

Uudet käytännöt:

Exam-tilassa tentin kesto oli aiemmin aina 3h. Nyt tentaattori voi määritellä tentin keston aiempaa tarkemmin. Myös tenttien aloitusaika on joustavampi. Aiemmin tentin pystyi aloittamaan kolmen tunnin välein, mutta jatkossa tasatunnein (ei vielä Dentopoliksessa).

Muita ajankohtaisia ohjeita:

Koronavirustilanteen vuoksi tenttitilat on otettu käyttöön huomioiden tenttipisteiden fyysinen etäisyys. Vain joka toinen istumapaikka on käytössä. Tenttitilojen siivousta on tehostettu ja tilan läheisyydestä löytyy käsidesiä. Opiskelijan tulee muistaa, ettei sairaana voi osallistua tenttiin, vaan sairaustapauksessa varaus on peruttava järjestelmästä.

Käyttöohjeet löytyvät osoitteesta: https://www.oulu.fi/opiskelijalle/sahkoinententti. Ohjeet tenttikoneelle kirjautumisesta ja tentin suorittamisesta löytyvät myös tenttipisteeltä.

Viimeksi päivitetty: 26.3.2021