Tässä tilaisuus sinulle opiskelija, joka pohdit yrittäjyyttä yhtenä mahdollisena urapolkuna tulevaisuudessa.

Haluatko apua, tukea yrittäjyysajatuksiesi selkiyttämiseen ja täsmentämiseen? Tule mukaan korkeakouluopiskelijoille räätälöityyn Roihu- ja Avanto-valmennukseen, jossa pääset pohtimaan, kehittämään ja tutkailemaan omaa suhdettasi yrittäjyyteen.

Valmennuksessa et tarvitse aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai yritysideaa, orastava kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan riittää. Tuotteistaan omaa osaamista, kehitetään, kuvataan ja testataan liiketoimintaideoita sekä kehitetään oman osaamisen myyntitaitoja.

Erityisen hyvin tämä sopii sinulle, joka olet opintojesi loppupuoliskolla, mutta voit osallistua missä tahansa vaiheessa opintoja.

Roihu-valmennus, lähitapaamisten aika ja paikka

Ke 12.1./19.1./26.1./2.2./9.2./16.2./23.2./2.3.

Klo 9 - 11:30 Linnanmaan kampuksella Oamk:n ja/tai yliopiston tiloissa.Ilmoittautuminen tapahtuu täällä: https://www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/urahorisontti-2-valmennusroihu

Roihun vastuuhenkilö on Kari-Pekka Heikkinen Oamkilta, kari-pekka.heikkinen@oamk.fi

Suosittelemme käymään ensin Roihu-valmennuksen ja tämän jälkeen jatkamaan Avanto-valmennusmoduuliin. Moduulit Roihu ja Avanto muodostavat jatkumon.

Avannon ytimessä on liiketoimintaideoiden jalostaminen, liiketoimintamallien kehittely ryhmässä ja yrittäjyysedellytysten selkiyttäminen. Voit lähteä viemään yrittäjämäisiä taitojasi ja osaamistasi käytäntöön! Saat myös tietoa erilaisista tavoista toteuttaa yrittäjyyttä (kevytyrittäjyys, toiminimiyrittäjyys jne.).

Avanto1 lähitapaamisten aika ja paikka

Ma 10.1./Ma 24.1. / Ma 7.2. / Ma 21.2. klo 9-15 Linnanmaan kampuksella Oamk:n ja/tai yliopiston tiloissa, viimeinen kerta BusinessOulun tilassa BusinessAsemalla Hallituskatu 36B.

Avanto2 lähitapaamisten aika ja paikka

Ma 28.2. / Ma 14.3./ Ma 28.3. / Ma 11.4. klo 9-15 Linnanmaan kampuksella Oamk:n ja/tai yliopiston tiloissa.

Ilmoittaudu nyt Avantoon:

https://www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/urahorisontti-1-valmennusavanto (Avanto 1 )

https://www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/urahorisontti-2-valmennusavanto (Avanto 2)

Avannon vastuuhenkilö on Annukka Pitkänen Oamkilta, annukka.pitkanen@oamk.fi

Suomenkielinen, maksuton, monitieteinen uravalmennus on suunnattu kaikille korkeakoulutetuille (opiskelijat + jo valmistuneet työnhakijat) koulutusalasta riippumatta.

Toteutustapa: Lähitapaamiset ryhmämuotoisena monitieteisessä ryhmässä sisältäen myös itsenäistä työtä.

Järjestäjä: Pathways to Business ESR-hanke, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä BusinessOulun kanssa.

Lisätiedot ja tiedustelut:

https://www.oulu.fi/ktk/node/209153

Projektipäällikkö Tiina Salmijärvi, tiina.salmijarvi@oulu.fi

Kasvatustieteiden tiedekunta

Oulun yliopisto

Viimeksi päivitetty: 21.12.2021