TE-live uudistaa vuorovaikutteisen rekrytoinnin – lähetyksiä voi seurata 27.5. alkaen

Vuorovaikutteinen rekrytointikanava TE-live aloittaa lähetyksensä Pohjois-Pohjanmaalla 27.5. alkaen. Lähetyksiä voi seurata torstaista lähtien TE-live.fi-sivuilla sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston YouTubessa ja Facebookissa.

TE-livessä tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän tärkeistä teemoista sekä koulutusmahdollisuuksista ilman maantieteellisiä rajoja. Konseptissa tuodaan työpaikat näkyviksi avoimella ja innostavalla viestinnällä.

Yleisö voi seurata lähetyksiä suorana netissä ja osallistua keskusteluun chatin kautta. Lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteina TE-liven nettisivuilla.

”Avoimia työpaikkoja on alueellamme tarjolla runsaasti, ja tarvitsemme uusia toimintatapoja rekrytointiin. Tuemme näin työnantajia, ja olemme iloisia, että TE-live saadaan käyttöön myös Pohjois-Pohjanmaalla. TE-live yhdistää uuden tekniikan ja työnantajien rekrytointitarpeet”, palvelujohtaja Mari Tuomikoski kuvailee.

TE-live on tiiviisti kytköksissä muihin Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston palveluihin. Tuomikosken mukaan on kaikkien etu, että osaava työntekijä löytää työpaikan mahdollisimman nopeasti.Sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

TE-live on työnantajalle valmis avaimet käteen -konsepti, ja lähetysten sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

TE-livetiimi huolehtii siitä, että studiovieras tai etävieras on valmis lähetykseen. Työnantajan edustajan lisäksi lähetyksessä on aina myös mukana yrityksessä työskenteleviä työntekijöitä kertomassa, millaista työ on jokapäiväisen tekemisen tasolla.

Osallistuminen lähetykseen on erittäin helppoa ja vähän aikaa vievä kokemus. Lähetyksen läpivedosta vastaa TE-liven juontaja, joten vieraiden ei tarvitse kuin saapua sovittuun aikaan paikalle joko studioon TE-toimiston Oulun toimipaikaan tai virittäytyä etäyhteyden äärelle.

Palvelu on ollut käytössä ja kehitteillä Pohjois-Savon TE-toimistossa vuodesta 2016 alkaen ja TE-live laajenee jokaiseen TE-toimistoon vuoden 2021 aikana.

Kullakin alueella lähetystuotannosta vastaa oma TE-live-tiimi. Rekrytointilähetyksestä kiinnostuvan työnantajan kannattaakin ottaa suoraan yhteyttä TE-live tiimiin, jonka yhteystiedot löytyvät te-liven verkkosivulta.Tutustu TE-liveen tarkemmin:

TE-live-tiimiin voit tutustua uutiskirjeessämme:

Lisätietoja:

tuottaja-toimittaja Aulikki Ståhle, TE-live-tiimi, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 296, aulikki.stahle@te-toimisto.fi

palvelupäällikkö Jussi Leponiemi, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 706, jussi.leponiemi@te-toimisto.fi

palvelujohtaja Mari Tuomikoski, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 801, mari.tuomikoski@te-toimisto.fi

Viimeksi päivitetty: 4.4.2022