Tervetuloa Pesti-rekrytointitapahtumaan Pestin nettisivuille 17.1.2022 alkaen!

Paikalla on työnantajia etsimässä uusia osaajia, erityisesti tekniikan ja talouden aloilta.  Pesti Career Dayn kampustapahtuman korvaajana toimii tänäkin vuonna Pestin nettisivuilla ja sovelluksessa oleva yritysrekisteri.

Pesti Career Dayn kampustapahtuman korvaajana toimii tänäkin vuonna Pestin nettisivuilla ja sovelluksessa oleva yritysrekisteri. Yritysrekisteriin on koottu kattavasti osallistuvien yritysten esittelyjä, videoita ja tietoja yritysten tarjoamista kesä- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.

Yritysrekisteri aukeaa ma 17.1. alkavalla viikolla ja alkuperäisenä Pestin tapahtumapäivänä to 20.1. yritykset järjestävät etäesittelyjä ja -tapaamisia esimerkiksi Zoomissa, Microsoft Teamsissa, Discordissa tai vastaavalla alustalla. Osalla työnantajista on myös omia rekrytointitilaisuuksia, joista he kertovat tarkemmin esittelyissään. Etäkokouksissa on mahdollista kysellä yrityksiltä kysymyksiä työpaikoista ja hakuprosessista ja jäädä rekrytoijan mieleen potentiaalisena työntekijänä.

Maanantaina 17.1.2022 alkaen kannattaakin suunnistaa Pestin nettisivuille löytämään uusia uramahdollisuuksia ja tietoa eri työnantajien rekrytointikäytänteistä!

Pestin yritysrekisteri on auki koko kevään työnhaun tukena.

Tutustu yritysten rekrytointi-ilmoituksiin ma 17.1. alkaen tapahtuman sivuilla: https://www.pestipaivat.fi/fi/yritykset/

Lisätietoja ja vinkkejä tapahtumaa varten saat myös seuraamalla tapahtumaa Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä: @pesticareerday  TERVETULOA!

Viimeksi päivitetty: 14.1.2022