Tervetuloa Virtuaalitellukseen

Virtuaalitellus on avattu ja tapahtumiin pääsee osallistumaan nyt etänä.

Tellus toimii kevään ajan virtuaalisesti, jotta pääset osallistumaan toimintaan myös kotoa! Tarve yhteisölliselle toiminnalle on suuri, joten rakennamme keinoja yhteistyön toteuttamiseen etänä. Myös poikkeustilan aikana Tellus on inspiroiva kohtaamispaikka, josta löydät mielenkiintoista ja arvokasta sisältöä.

Toimintaa kehitetään jatkuvasti, ja näin aluksi Tellus toimii Zoomissa. Huone on avoinna keskustelulle päivittäin ja virtuaalitellukseen voi pistäytyä käymään aina kun se sinulle parhaiten sopii. Tilaan pääsee tämän linkin kautta https://oulu.zoom.us/j/945738852

Virtuaalitelluksen seuraavat tapahtumat:

  • Aamujooga perjantaina 27.3. klo 8–9
  • Brown Bag -seminaari torstaina 2.4. klo 11–12
  • Opintopsykologin workshop ahdistuksen lievittämisestä torstaina 2.4. klo 12–13
  • Go International! 8.4. klo 13–14

Päivitämme tapahtumia toiveidenne mukaan ja pyrimme tarjoamaan monipuolista, kiinnostavaa sekä yhteisöllistä sisältöä. Pysy ajan tasalla kevään tapahtumista seuraamalla telluksen Instagram-tiliä @tellusunioulu tai tapahtumakalenteria osoitteessa https://www.oulu.fi/tellusarena-fi/tellustapahtumat.

Millaista apua, sisältöä tai virtuaalista kohtaamisympäristöä sinä toivoisit tänä keväänä? Jätä ehdotuksesi Padlettiin tänne: bit.ly/virtualtellus. Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa, voit lähettää meille tavalliseen tapaan sähköpostia osoitteeseen telluslinnanmaa@oulu.fi tai soittaa numeroon 0503077067.

Viimeksi päivitetty: 26.3.2021