Uuden edessä – paluu kampuksille -webinaari korkeakoulujen opiskelijoille tiistaina 13.9.2022

Miten päästä mukaan opiskelijaporukkaan? Miten saada kiinni opiskelurytmistä?

Tervetuloa mukaan opiskelijoille suunnattuun maksuttomaan webinaariin tiistaina 13.9.2022. Webinaarissa kuullaan puheenvuorot Kuntoutussäätiön neuropsykologilta, Diakin opiskelijalta sekä asiantuntijalta Suomen opiskelijakuntien liitosta.

Aika: 13.9.2022 klo 10–11.30

Paikka: Zoom. Linkki webinaariin julkaistaan viimeistään 6.9.2022. Lisätietoa tästä.

Webinaaria ei tallenneta, se on maksuton eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista.

Myöhemmin voidaan julkaista webinaarin materiaaleja hankkeen nettisivuilla.

Puhujat

Johanna Stenberg on aikuisten oppimisvaikeuksiin perehtynyt neuropsykologi Oppimisen tuen keskuksesta Kuntoutussäätiöstä.

Aino Ojansivu on Diakonia-ammattikorkeakoulun viimeisen vuoden opiskelija, joka on kiinnostunut opiskelijoiden jaksamisesta sekä arjen tukemisesta. 

Webinaarin järjestää Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanke, joka luo uutta mallia opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen korkeakouluissa. Hanke tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstölle toimintaa sekä työkaluja jaksamisen, opiskelukyvyn ja yhteisöllisyyden vahvistamiseksi.

Kunnianhimoisena tavoitteena on, että mukana olevissa korkeakouluissa opiskelevat Suomen hyvinvoivimmat opiskelijat vuonna 2023.

Webinaari saa jatkoa 4.10.2022, kun aiheena on oma jaksaminen ja konkreettiset keinot sen tukena. Lisää tietoa tulevasta: Jaxuhaleista konkretiaan -webinaari korkeakoulujen opiskelijoille

Seuraa hanketta IG:ssa @korkeakoulutukee ja somessa #korkeakoulutukee ja #universitysupports .

Viimeksi päivitetty: 15.8.2022