Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät korkeakouluopiskelijoille, ilmoittautuminen tammikuun ryhmiin avoinna

Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmissä on mahdollisuus jakaa ja kuulla asioita muilta opiskelijoilta turvallisessa suljetussa ryhmässä.

Yksinäisyyttä mielessä? Ei hätää, voimme auttaa. Nyyti ry:n toteuttamat Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät on suunnattu yksinäisyyttä kokeville korkeakouluopiskelijoille. Ryhmät ovat verkkovälitteisiä ja kokoontuvat joko Zoom- tai Discord -alustalla. Ryhmissä pyritään lisäämään ymmärrystä omista ajatuksista ja toiminnasta ja löytämään toimivia keinoja yksinäisyyden vähentämiseksi. Ryhmissä pääsee myös jakamaan asioita muiden opiskelijoiden kanssa ja kuulemaan muiden kokemuksia tuetussa ja ohjatussa ympäristössä.

Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat, jotka kokevat yksinäisyyttä ja haluavat pohtia keinoja oman yksinäisyytensä vähentämiseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä – ole siis nopea ja varmista paikkasi ryhmässä!

”Jos edes kerran on käynyt mielessä, että omalle yksinäisyydelle voisi tehdä jotain, kannattaa ryhmään osallistua!” – palaute ryhmäläiseltä.

Ilmoittautuminen tammikuussa alkaviin vertaisryhmiin on nyt käynnissä.

Ilmoittautuminen sekä lisätietoa ryhmistä Nyyti ry:n nettisivuilla.

Viimeksi päivitetty: 7.12.2023