Yliopistoyhteisön Friday Specialissa 5.2. klo 10.30 tutustutaan kasvitieteelliseen puutarhaan

Oulun yliopisto kutsuu opiskelijat ja henkilöstön mukaan Friday Specialiin perjantaisin klo 10.30.

Ensimmäisessä verkkolähetyksessä 5. helmikuuta 2021 tehdään kierros kasvitieteelliseen puutarhaan, kuullaan tiedepuutarhan uudistetuista tiloista ja kuinka niitä voi käyttää esimerkiksi tapahtumakäyttöön. Lähetyksessä kuullaan myös musiikkia. Tilaisuuden kieli on suomi.

Katso Friday Special YouTubessa

Friday Specialit ovat osa pop-up-yliopiston ohjelmaa. Verkkolähetyksissä tuodaan esille yliopistomme tuttuja kasvoja ja yhteisöjä, joita kaipaamme suuresti näin etäaikana. Ihmisten lisäksi tutustumme yliopistomme tiloihin ja toimintoihin uudella tavalla. Tietoa tulevista tapahtumista ja tapahtumalinkit julkaistaan Opiskelijalle-sivun uutisissa. Perjantaina 12. helmikuuta klo 10.30 ohjelmassa on suora ystävänpäivälähetys pop-up-tilasta.

Oulun yliopiston pop-up-tila on avoinna helmi–huhtikuun ajan Oulun keskustassa osoitteessa Kauppurienkatu 12. Tilassa voi piipahtaa sen aukioloaikoina, ja ohjelmassa on kiinnostavia keskusteluja tieteestä, koulutuksesta ja elämästä Oulussa. Lue lisää pop-upin ohjelmasta ja aukioloajoista osoitteessa www.oulu.fi/yliopisto/popup. #UniOuluPopup

Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 25.3.2021