Vuosikurssitapaamiset

Oulun yliopiston alumnisuhteet auttaa, kun yliopistossa tutkinnon suorittaneet haluavat järjestää yhteisen tapaamisen, vuosikurssitapaamisen. Ota yhteyttä, kun olet järjestämässä vuosikurssisi tapaamista.

Yliopiston tarjoamat tukipalvelut

1. Osallistujat saavat Oulun yliopiston hopeisen alumnimerkin

2. Tiedotus ja viestintä

Osallistujien toivotaan kirjautuvan alumniyhteisöön>. Alumniyhteisö helpottaa viestintää, koska jäsenet ovat tavoitettavissa sähköpostitse.

3. Kutsut vuosikurssitapaamiseen

Alumnisuhteet voi lähettää tapahtumakutsun valmistuneille. Mahdollisia yhteystietoja ei luovuteta yliopiston ulkopuolisille toimijoille.

4. Tapahtumajärjestäminen

Alumnisuhteet voi tarvittaessa auttaa ilmoittautumisjärjestelyissä sekä avustaa tilavarauksissa ja tarjoilujen varaamisessa yliopistolla. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa tarjoilujen kustannuksista. Alumnisuhteet voi olla mukana ideoimassa ohjelmaa ja laatia tarvittaessa ohjelmakoosteen. Alumnisuhteet on mielellään mukana tapaamisessa esittelemässä yliopistoa ja alumnitoimintaa.

5. Vuosikurssilahjoittaminen

Vuosikurssilahjoittaminen on oiva tapa tukea omalla porukalla Oulun yliopistossa tehtävää tutkimusta ja koulutusta. Mikäli olet kiinnostunut vuosikurssilahjoittamisesta, olethan yhteydessä yhteyspäälliköihimme: varainhankinta(at)oulu.fi

Lisätietoja

Henna Rannanpää, alumnikoordinaattori
Sähköposti: alumni(at)oulu.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös