Kaupallistaja – tule jakamaan liiketoimintaosaamistasi!

Tule tekemään kiinnostavimmista ideoista kaupallisia menestyksiä! Tutkimukseen pohjautuvat liikeideat tarvitsevat kaupallisen alan osaajaa päästäkseen liikkeelle. Etsimme kaupallistajia, liiketoiminnan tuntijoita, pitkän linjan yrittäjiä tai sijoittajia, jotka haluavat tarjota panoksensa uuden liiketoiminnan kehittämiseen.

Liiketoiminnan mentoriksi tutkijoille tai tiimeille

Kokeneena yrittäjänä tai yritystoiminnan asiantuntijana pääset tarjoamaan osaamistasi tutkijoille, joiden tuloksissa on kaupallista potentiaalia. Tutkijat tarvitsevat apua esimerkiksi kaupallistamiseen, tuotteistamiseen ja rahoituksen hankintaan. 

Liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan kaupallistamisen asiantuntijoita. Kun autat tutkijoita alkuun liikeidean kaupallistamisen matkalla, pääset samalla tutustumaan viimeisimmän tutkimuksen myötä tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksiin. Kaupallistamisen mentorina teet rahoitushakemusta yhdessä tutkijan kanssa ja autat erilaisia tiimejä liiketoiminnan kehittämisessä. Kaupallistajat toimivat vapaaehtoisuusperiaatteella, mutta tutkimukseen perustuva liiketoiminta on täynnä mahdollisuuksia. 

Etsimme jatkuvasti uusia liiketoiminnan osaajia mukaan kaupallistamisprosesseihin! 

Ota yhteyttä

Janne Haverinen 
Vastuualue: Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta 
janne.haverinen(at)oulu.fi 

Niina Karvinen 
Vastuualueet: Perustutkinto-opiskelijat, HuTK, KTK, OBS, KSI, Arkkitehdit 
niina.karvinen(at)oulu.fi 

Markku Känsäkoski 
Vastuualueet: BMTK, LuTK, LTK, TTK, erillisyksiköt 
markku.kansakoski(at)oulu.fi 

Tai lähetä sähköpostia Innovaatiokeskukselle: innovaatiokeskus@oulu.fi