Kieli- ja viestintäkoulutus

HUOM! Kieli- ja viestintäkoulutus on siirtynyt 16.3.2020 alkaen etäopetukseen kaikilla kursseilla Coronan tartuntariskin vuoksi. Palaamme normaaliin opetukseen kun tilanne rauhoittuu, tällä hetkellä seuraava tiedote tulee 13.4.) Kurssien opettajat informoivat omat ryhmänsä. Etäopetuksessa noudatetaan samoja työmuotoja kuin luokkahuoneessakin mutta virtuaalityökaluilla.  Lisätietoja kurssisi opettajalta ja  study.languages@oulu.fi -osoitteesta.

Hyvä opiskelija! Kielten opiskelu on  osa tutkintoasi ja investointi tulevaisuuteen. Oulun yliopiston kieli- ja viestintäkoulutus järjestää tarvitsemasi kielten kurssit kaikissa tiedekunnissa.  Niitä ovat kotimaiset kielet (suomi ja ruotsi) ja vieras kieli. Vieraana kielenä opiskelet  yleensä englantia, mutta voit myös opiskella muita kieliä  ja vaihtaa vieraan kielen englannista tietyin ehdoin vaikka saksan opintoihin.

Tarjoamme myös  ranskan, japanin ja  venäjän  kursseja, kaikki alkeista edistyneemmälle tasolle.  Avoimessa tai kesäyliopistossa voit lisäksi perustutkinto-opiskelijana opiskella ympäri vuoden ilmaiseksi kiinaa, arabiaa, espanjaa, italiaa ja portugalia, sekä joitakin tutkintoon kuuluvia kursseja. Löydät kielitarjonnan, tapoja opiskella, Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasot ja tärkeät käytännön ohjeet (Kielet osana tutkintoasi) alta. Tutkintovaatimukset löytyvät opiskelijaintrasta. Tervetuloa meille opiskelemaan kieliä!

Missä on tahtoa, siinä on tie!